Politiebericht

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Helmond 29-03-99

Persberichten 29 maart 1999/
Politieberichten
Helmond: Verkeerscontrole


- Op maandagmorgen tussen 10.45 uur en 12.00 uur is op de Dorpsstraat een autogordel-controle gehouden. 20 automobilisten kregen een proces-verbaal omdat zij geen autogordel droegen.
- Op de Engelseweg is maandagmiddag een autogordelcontrole gehouden. 25 automobilisten kregen een bon omdat zij geen autogordel droegen.
- Maandagmorgen is er op de kruising President Rooseveltlaan, Jan van Brabantlaan en Boerhaavelaan een roodlicht controle gehouden. Hier zijn 20 verkeersdeelnemers bekeurd omdat zij het roodlicht negeerden.

Helmond: Vernieler aangehouden
Maandagmorgen omstreeks 11.00 uur is in het gerechtsgebouw aan de Weg op den Heuvel een 45-jarige man uit Asten aangehouden. Even daarvoor had hij, in het gebouw, een prullenbak tegen een loketraam gegooid. De ruit sneuvelde en de prullenbak was kapot. De man was het niet eens met de afhandeling van zijn zaak. Hij is overgebracht naar het politiebureau. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Eindhoven: Mishandeling
Op maandagmiddag omstreeks 13.25 uur is op de Saenredamstraat een 16-jarige jongen uit Eindhoven aangehouden. Kort daarvoor had hij op de Piuslaan een 17-jarige jongen uit Eindhoven, mishandeld. De 17-jarige Eindhovenaar sprak de 16-jarige aan omdat hij hem had uitgescholden. De 16-jarige nam dat niet en begon de 17-jarige te slaan en te schoppen. Het slachtoffer klaagde over pijn aan hoofd en maagstreek. De 16-jarige is overgebracht naar het politiebureau. De politie stelt een onderzoek in.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Zuid-Oost - 1712 '
Lees ook