13:42:33 02-18-1999

Politie Brabant Zuid-Oost
Persbericht
Eindhoven, 18 februari 1999

Eindhoven: Jongen valt over hondendrol
Een 19-jarige Eindhovenaar is woensdagmiddag om 16.15 uur gewond geraakt toen hij uitgleed over een hondendrol. De jongen dacht ten onrechte dat hij door enkele andere jongens werd achterna gezeten. Hij liep hard weg en op de Veluwelaan gleed hij uit. Zijn 'belagers' hielpen hem. Hij had last van zijn knie en een ambulance kwam ter plaatse. Het ambulancepersoneel constateerde opgerekte kniebanden. Hij hoefde niet naar de EHBO. De politiemensen hebben hem thuisgebracht.

Eindhoven: Jongen beroofd van bromfiets
Twee jongens van ongeveer 17 jaar oud hebben woensdagavond rond 21.15 uur op de Keizersgracht de bromfiets afgenomen van een 18-jarige Eindhovenaar. Dat gebeurde toen het slachtoffer een poolcentrum verliet en weg wilde rijden. Een van de daders kneep zijn keel dicht en de ander pakte de bromfiets, een zwarte Piaggio NTT. Toen de bromfietseigenaar de roof wilde voorkomen dreigde een van de rovers met een schroevendraaier. Zij verdwenen met de bromfiets over de Hooghuisstraat naar de Rechtestraat.

Eindhoven: Onder invloed
Op de Geert Grootestraat is donderdagmorgen om 1.35 uur een 26-jarige Eindhovense automobilist bekeurd omdat hij gedronken had. De uitslag van de ademanalyse was bijna 0,75%. Hij kreeg een rijverbod van 2 uur en een boete van f 390,=.

Eindhoven: Diefstal auto
Woensdag werd in De Koppele een grijze Toyota Avensis met het kenteken XJ-HB-03 gestolen.

Informatie: Tini Gilsing, 040 2330960

(C)1997 by P&I Web Publishing

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Brabant Zuid-Oost - 1716 '
Lees ook