Politiebericht

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 11-02-2000

3e persbericht 11 februari 2000/
Berichten uit de regio

Helmond: Zakkenrollerij
Vrijdag rond 18.45 uur is in de Elzaspassage de mobiele telefoon van een 27-jarige man uit Helmond gestolen. Iets eerder deed een 40-jarige Helmonder aangifte van verlies van zijn GSM. Vermoedelijk werd deze ter hoogte van Elzaspassage of de Markt gerold.

Helmond: Snelheidscontroles
Vrijdag werden aan de Gerwenseweg tussen 8.30 en 11.00 uur 383 voertuigen op snelheid gecontroleerd. Van de 81 voorbijgangers die harder reden dan de toegestane 50 km per uur was 91 km per uur de hoogst gemeten snelheid.
Aan de Houtse Parallelweg zijn tussen 12.30 en 14.00 uur 256 voertuigen op snelheid gecontroleerd. Van de 31 voorbijgangers die harder reden dan de toegestane 50 km per uur was 83 km per uur de hoogst gemeten snelheid.

Geldrop: Vondst bij controle vuurwapens
Vrijdagmiddag is bij een onderzoek in een woning aan de van Gennipstraat een grote hoeveelheid munitie en middelen om munitie te vervaardigen, een vuurwapen en een hoeveelheid XTC-pillen gevonden. In de woning èn een in Geldrop gelegen loods van de bewoner is een groot aantal leren jassen en computers aangetroffen. Er bestaat het vermoeden dat deze van diefstal afkomstig zijn. De goederen zijn in beslag genomen. In de loods waren restanten van een hennepkwekerij en XTC-lab. De zaak is in onderzoek.

Geldrop: Portemonnee gerold
Donderdag rond 13.30 uur is aan de Eindhovenseweg de portemonnee gerold van een 78-jarige vrouw uit Geldrop. De vrouw had de portemonnee samen met haar boodschappen in de fietstas van haar - voor een winkel gestalde - fiets gedaan. In de tijd dat zij haar winkelwagentje wegzette, werd haar portemonnee uit de tas genomen.

Deel: ' Politiebericht Brabant Zuid-Oost - 1879 '
Lees ook