Politiebericht

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven / Helmond 11-05-99

Persberichten 11 mei 1999/

Berichten uit Eindhoven en Helmond
Eindhoven: Diefstal auto's

In de Breitnerstraat is in de nacht van maandag op dinsdag een zwarte Lancia Delta HF Integrale met het kenteken PZ-ZR-91 gestolen. Op de Pennekert werd in de nacht van maandag op dinsdag een witte Mercedes 208D met het kenteken VG-VD-18 gestolen.

Eindhoven: Diefstal motor
Op de A van Nassaustraat is in de nacht van maandag op dinsdag een rood met witte KMT 350 GS Enduo met het kenteken MH-32-RF gestolen.

Eindhoven: Snelheidscontroles
Op de Noord Brabantlaan is maandagavond een snelheidscontrole gehouden. Er werden 561 voertuigen gecontroleerd waarvan er 138 een bekeuring kregen. De hoogste snelheid die werd gemeten bedroeg 96 km/u terwijl daar maximaal 50 km/u gereden mag worden.

Helmond: beroving
Een 19-jarige man is maandagavond rond 19.30 uur beroofd van f. 50,- De man had die f. 50,- net gepind bij een geldautomaat aan de Wethouder Ebbenlaan. Kort daarop werd hij op de fiets klem gereden door een man die hem bedreigde en eiste zijn f. 50,- af te geven. De dader pakte de portemonnee bij het slachtoffer uit zijn broekzak en nam het geld er uit waarna hij wegfietste. De politie stelt een onderzoek in.

Helmond: Auto-inbraken
In de Kluisstraat werd in de nacht van maandag op dinsdag ingebroken in een geparkeerde auto. De dader forceerde het portierslot en nam de autoradio mee.
Die nacht werd bij een geparkeerde auto in de Eksterstraat ook het portierslot opengebroken en de dader nam uit de auto een radiocassetterecorder, een organizer , een cheque en een documentenmap mee.
Op het Zuidende werd die nacht door onbekenden de voorruit van een geparkeerde auto ingeslagen en ook hier werd een portierslot geforceerd. De daders maakten echter geen buit.

Informatie : Pieter van Hoof

Deel: ' Politiebericht Brabant-Zuid-Oost - 2003 '
Lees ook