Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o. 5-04-2000 3e persbericht van woensdag 5 april 2000

Valkenswaard: Snelheidscontrole
Woensdagmiddag tussen 14.30 en 16.00 uur is op de Europalaan een snelheidscontrole gehouden. Er passeerden 231 voertuigen, waarvan er 55 te hard reden. De hoogste snelheid was 92 km/u. 50 is toegestaan.
Veldhoven: Beroving voorkomen
Twee jongens van rond de 18 jaar oud hebben woensdagmiddag om ongeveer 13.50 uur op de Heerbaan geprobeerd de snorscooter van een 36-jarige Veldhovense vrouw af te pakken. De vrouw werd op het fietspad van de Heerbaan afgesneden door de twee jongens die op een bromscooter reden. Zij had in de gaten dat er iets mis was, zette haar voertuig op het stuurslot en stak de sleuteltjes in haar broekzak. De jongens dreigden met een mes en pakten haar vast. De vrouw verweerde zich door te slaan en te schoppen. De twee jongens gaven het op en reden op hun scooter weg. De vrouw had enkele krassen in haar gezicht, vermoedelijk veroorzaakt door het mes.

Nuenen: Inbraak in een woning
Vanmiddag tussen 13.00 uur en 16.30 uur is er ingebroken in een woning aan het Urnenveld. Men kwam de woning binnen door verbreking van het slot van de voordeur. Uit de woning zijn een stereotoren en een wandspiegel weggenomen.

Geldrop: Aanhouding fietsendief
Een 31-jarigeinwoner van Geldrop is vanmiddag om 17.45 uur, op de Heuvel, aangehouden. Een getuige had gezien dat de verdachte een fiets weghaalde en waarschuwde de politie. Deze zag kort erna de verdachte over de Heuvel rijden met de gestolen fiets op zijn nek. De man is voor onderzoek overgebracht naar het politie bureau. De fiets is inbeslaggenomen.

Veldhoven: Diefstal uit een woning
Woensdagmiddag tussen 14.30 uur en 18.00 uur is er ingebroken in een woning aan de Wal. Men kwam de woning binnen door verbreking van een deur aan de achterzijde van de woning. Uit de woning zijn sleutels, en kentekenbewijs en enkele sieraden weggenomen.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Zuid-Oost - 2003 '
Lees ook