20:31:02 03-05-1999

Politie Brabant Zuid-Oost
Persbericht
Eindhoven, 5 maart 1999.

Eindhoven: Diefstal auto
In de nacht van donderdag op vrijdag is aan de Venbergsemolen een rode Fiat Uno Sxi met het kenteken YK-38-NF gestolen.

Eindhoven : Brand
Vrijdagmiddag rond 12.00 uur brak er brand uit in de toiletruimte van een school aan de Sterrenlaan. Een onbekende heeft waarschijnlijk een handdoekenautomaat in brand gestoken. De toiletruimte op de eerste etage liep flinke brandschade op. De brandweer heeft de brand geblust en de school ontlucht.

Son: Tas met videoapparatuur gestolen
Een 32-jarige man uit Hellevoetsluis raakte vrijdagmiddag rond 16.00 uur zijn tas met foto- en videoapparatuur kwijt. De man was aan het winkelen in een meubelwinkel aan 5000 in Son. Aan de buggy die hij bij zich had de man een plastic tas hangen met daarin een videocamera en een fotocamera. In een onbewaakte moment is een onbekende aan de haal gegaan met de apparatuur t.w.v. 2700,-.

Eindhoven: Getuigen aanrijding gezocht
Vrijdagmiddag rond 15.00 uur raakte 10-jarig jongetje gewond bij een aanrijding op de kruising Generaal van der Duynlaan en het Generaal de Collaertpad. Het jongetje wilde samen met een vriendinnetje de Generaal van der Duynlaan oversteken. Ze waren allebei met een fiets. Het jongetje werd aangereden door de bestuurder van een rode Opel Kadett die uit de Generaal de Collaertpad kwam gereden en rechts af sloeg de Generaal van der Duynlaan in. Direct na de aanrijding reed de bestuurder door en liet het kind gewond achter. Het jongetje liep kneuzingen op aan zijn been. Korte tijd later troffen surveillerende agenten op de Generaal Dibbetslaan de bewuste Opel Kadett aan. De auto had schade en bleek op 1 maart in Eindhoven te zijn gestolen. De politie van Woensel-Zuid zoekt naar getuigen van deze aanrijding. Tel. 040 2331000

Informatie en piketdienst: Pieter van Hoof tel. 040 2330960

(C)1997 by P&I Web Publishing

Deel: ' Politiebericht Brabant Zuid-Oost - 2064 '
Lees ook