Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven 5-04-2000 Persberichten 5 april 2000-2

Politieberichten

Helmond: Diefstal uit winkel
Woensdagmorgen om 8.15 uur is in een winkel aan het Nieuwveld een 15- jarige jongen uit Helmond aangehouden. Even daarvoor had hij zestien pakjes kauwgom in de winkel weggenomen. Voor verdere afhandeling is hij overgedragen aan bureau Halt.

Son: Inbraak in bedrijf
Tussen dinsdagavond 18.10 uur en woensdagmorgen 8.40 uur is er ingebroken in een be-drijf aan de Nieuwstraat. Toegang tot het pand werd verkregen na forcering van een achter-buitendeur. Uit het pand werden schoenen, een telefax, een telefoon en geld weggenomen.
Geldrop: Zakkenrollerij
Woensdag tussen 10.00 uur en 11.00 uur is op de Langstraat een 73- jarige vrouw uit Geldrop van haar portemonnee beroofd. Bij het afrekenen van goederen in een winkel daar, bemerkte ze dat de portemonnee uit haar tas was verdwenen. In de portemonnee zaten een paar pasjes en vierhonderd gulden.

Waalre: Inbraak in winkel
Tussen dinsdagavond 18.10 uur en woensdagmorgen 8.30 uur is er ingebroken in een winkel aan Den Hof. Toegang tot het pand werd verkregen na verbreking van de toegangs-deur. In de winkel werd een kluisje geforceerd. Uit het kluisje verdween een paar duizend gulden.
Lieshout: Diefstal vogels
Tussen dinsdagavond 20.00 uur en woensdagmorgen 7.30 uur zijn er vijfentwintig vogels uit een voliere aan De Ploeg gestolen. Toegang tot de voliere werd verkregen na overklimming van een hekwerk. Het slot van de voliere werd verbroken.

Heeze: Snelheidscontrole
Woensdag tussen 9.45 uur en 12.05 uur is er op de Somerenseweg een snelheidscontrole gehouden. 560 voertuigen zijn gecontroleerd. 16 daarvan reden sneller dan de toegestane snelheid. Zij kregen een proces-verbaal. De hoogst gemeten snelheid was 103 km/u.
Budel: Diefstal auto
Tussen dinsdagmiddag 14.00 uur en woensdagmorgen 11.00 uur is er vanaf de Nieuwstraat een blauwe personenauto, BMW 535I, gekentekend XY-16-LH, gestolen.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Zuid-Oost - 2065 '
Lees ook