Politiebericht

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Helmond 07/13/99

Persberichten van 12 juli 1999/

Helmond: Diefstal uit woning(en)
Tussen vrijdagmiddag 14.00 uur en zondagmiddag 15.10 is er ingebroken in een woning aan de Parnassiasingel. Toegang tot de woning werd verkregen na verbreking van twee uitzetramen aan de achterzijde van de woning. De gehele woning werd doorzocht. Niet bekend is wat er weggenomen werd.
Zondagmiddag tussen 13.00 uur en 16.00 uur is er vanuit een woning aan de Sassenstraat een videorecorder gestolen. Onbekend hoe men de woning is binnengedrongen.

Helmond: Overval
Zondagmiddag omstreeks 14.35 uur heeft een onbekende man in een benzinepompshop aan de Deurneseweg gepoogd een 28-jarige vrouw uit Helmond te overvallen. Hij bedreigde, met een mes in zijn hand, de 28 jarige Helmondse tot afgifte van geld. De vrouw ging hierop niet in. Zij verschool zich achter de balie. De man verliet daarop de shop. Signalement verdachte:
Leeftijd 20/30 jaar, lang 1.70 m., normaal slank postuur, sluik zwart haar tot in de nek, snorretje, blank gelaat en gekleed in een donkerblauw T-shirt en donkerblauwe broek. Hij sprak Nederlands. De politie wil graag in contact komen met getuigen.

Helmond: Mishandeling
Zondagmiddag omstreeks 16.20 uur is op het veldje aan de Troelstrastraat een 16-jarige jongen uit Helmond geschopt en geslagen. Hij bevond zich daar met enkele jongeren. Plotseling pakte een 17 jarige jongen uit Helmond, hem van achteren vast. De 16 jarige Helmonder nam dit niet en dreigde tegen de scooter van zijn aanvaller te schoppen. Direct daarop sloeg, schopte en deelde de 17 jarige jongen het slachtoffer enkele kopstoten toe. De 16 jarige Helmonder is daarop weggegaan. Hij bekwam verwondingen aan zijn gelaat en klaagde over hoofdpijn. De politie stelt een onderzoek in.

Helmond: Winkeldiefstal
Maandagmorgen om 11.45 uur is in een winkel aan de Heistraat een 25-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. Even daarvoor had hij 5 pakken waspoeder ter waarde van fl. 64,95 weggenomen. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Brabant-Zuid-Oost - 2193 '
Lees ook