21:18:01 02-09-1999

Politie Brabant Zuid-Oost
Persbericht
Eindhoven, 9 februari 1999
2e fax

Eindhoven: Verkeersongeval
Een 39-jarige inwoner van Eindhoven raakte dinsdagmorgen om 11.15 uur gewond bij een aanrijding op de Woenselse Markt. De man stak plotseling tussen geparkeerde auto's de weg over. Hij werd aangereden door een 46-jarige automobilist uit Eindhoven, die de man niet meer kon ontwijken. Het slachtoffer werd met een beenfractuur naar het Catharina ziekenhuis gebracht waar hij werd opgenomen.

Eindhoven: Diefstal auto
Dinsdagmiddag werd op de Karel De Grotelaan een zwarte Audi A4 met het kenteken SN-FR-96 gestolen.

Son: Vals geld
Bij een bank in Son werd dinsdagmorgen een vals bankbiljet van f. 250,- aangetroffen. Een klant die het te goeder trouw had ontvangen leverde het bij de bank in en daar werd ontdekt dat het bankbiljet vals was.

Son: Winkeldief
Dinsdagmiddag werd in een winkel in huishoudelijke goederen in Son een 19-jarige man betrapt op diefstal. Hij had voor ruim f. 40,- aan huishoudelijke spullen gestolen. De man kreeg op het politiebureau direct een boete van f. 150,- opgelegd.

Helmond: Drugs
Dinsdagmiddag rond 16.00 uur zijn door de politie drie Helmonders aangehouden die verdacht worden van de handel in harddrugs. De politie hield in de Margrietlaan na een actie, waarbij gebruikers en kopers van de drugs werden gecontroleerd, een 28-jarige man uit Helmond aan. Hij had op dat moment alleen gebruikersattributen bij zich. Een 25-jarige Helmonder werd in zijn auto aangehouden op de Kanaaldijk Noord West in Helmond. De man had twee basepijpjes met cocaïne bij zich. De politie deed verder een onderzoek in een woning aan de Kotterlaan. Daar werden gebruikersattributen, twee weegschalen, tabletten en pillen aangetroffen ( 45 stuks). De bewoonster, een 34-jarige vrouw uit Helmond werd aangehouden. De drie aangehouden verdachten zijn voor verder onderzoek ingesloten. De aangetroffen drugs en medicijnen zijn in beslaggenomen en worden op hun samenstelling onderzocht.

Informatie : Pieter van Hoof tel. 040 2330960

(C)1997 by P&I Web Publishing

Deel: ' Politiebericht Brabant Zuid-Oost - 2253 '
Lees ook