Politiebericht

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven
Persbericht 4 maart 1999 Vervolg/

Berichten uit de regio
Eindhoven: Snelheidscontroles
Donderdagmorgen werd op de Huizingalaan een snelheidscontrole gehouden. Er zijn 283 voertuigen gecontroleerd waarvan er 59 een bekeuring kregen. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 107 km/u. Donderdagmiddag werd op de Franklin D Rooseveltlaan de snelheid gecontroleerd. Daar zijn 36 bekeuringen opgemaakt. Er werden 387 voertuigen gecontroleerd. De hoogste snelheid was 79 km/u.

Maarheeze: Autoinbraak
Onbekenden hebben donderdag ingebroken in een geparkeerde auto op de Kleine Bruggen in Maarheeze. Een ruit van de auto werd ingeslagen en de buit was een autoradio.

Eindhoven: Diefstal auto
Donderdagmiddag werd op de Anthony Fokkerweg een rode Mitsubishi Galant met het kenteken YT-54-LR gestolen.

Helmond: Woninginbraken
Donderdag overdag hebben onbekenden ingebroken in een flatwoning aan de Arbergstraat. De voordeur werd opengebroken en de inbrekers namen de audio- en videoapparatuur mee.
In de twee aangrenzende woningen sloegen de inbrekers ook op dezelfde manier toe. Het is nog niet bekend wat zij daar buit hebben gemaakt. De politie stelt een onderzoek in.

Deurne: Vier mannen aangehouden met gestolen creditcards Donderdagmiddag rond 16.45 uur werden door de politie in Helmond op de Deurneseweg drie mannen en een jongen aangehouden. De vier zaten in een Duitse auto en hadden kort voor hun aanhouding getankt en sigaretten gekocht bij een tankstation in Deurne. Daar betaalden ze met een creditkaart. Bij verificatie door de tankstationhouder bleek dat de creditkaart als gestolen geboekt stond. De politie werd gewaarschuwd en op de Deurneseweg werd het viertal aangehouden. Bij een onderzoek troffen de agenten vier gestolen creditcards aan. Daarnaast bezaten de mannen identiteitspapieren uit Italië en Engeland. De auto bleek niet verzekerd te zijn. Van de vier kwam een 31-jarige man uit Harrow (Eng), een 30-jarige man en een 14-jarige jongen kwamen uit Rotterdam en een 29-jarige man kwam uit Schiedam. Ze werden ingesloten en de politie van Deurne stelt een onderzoek naar de handel en wandel van het viertal in.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Zuid-Oost - 2304 '
Lees ook