13:27:05 01-04-1999

Politie Brabant Zuid-Oost
Persbericht
Eindhoven, 4 januari 1999

Eindhoven: Diefstal auto's

* Zondagavond werd op het Wilhelminaplein een blauwe Mercedes 300D met het kenteken TD-37-KD gestolen.

* In de nacht van zondag op maandag verdween in de Penelopestraat een blauwe Opel Astra met het kenteken PL-LP-05

* Op het Heerkensveld werd in diezelfde nacht een grijze Volkswagen Golf, kenteken RL-DG-25 gestolen.

* In de Ganzebloemstraat ging het dievengilde afgelopen nacht aan de haal met een witte Volkswagen Golf GTS, kenteken NL-82-LN.

Eindhoven: Gestolen creditcard
Zondagavond om 21.30 uur werd in een restaurant aan de Kruisstraat een 35-jarige Eindhovenaar aangehouden. De man betaalde zijn etentje met een creditcard. Die creditcard bleek in het buitenland te zijn gestolen. De man werd aangehouden. Hij had nog een andere creditcard in zijn portemonnee die mogelijk ook gestolen was. Hij is ingesloten en de politie stelt een onderzoek in.

Eindhoven: Onder invloed

* Zondagavond om 21.30 uur werd op de Vestdijktunnel een 42-jarige vrouw uit Eindhoven gecontroleerd. De vrouw reed daar met haar auto en had stevig gedronken. Bij de ademtest blies ze 2,3 %. Het rijbewijs moest ze inleveren en tegen haar wordt proces-verbaal opgemaakt.
* Maandagmorgen om 00.30 uur werd een 26-jarige Eindhovenaar op alcoholgebruik betrapt terwijl hij op de Franciscus Sonniusstraat in zijn auto reed. Hij blies bij de controle 1%. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Eindhoven: Berovingen

* Een 73-jarige vrouw uit Eindhoven werd op zondagavond om 22.15 uur in de Tjalkstraat van haar tas beroofd. De vrouw kwam net thuis en zette haar fiets in de berging. Een nog onbekende man duwde de vrouw in haar rug en pakte haar tas uit de fietstassen en ging er te voet vandoor.

* Maandagmorgen werd op de Schoenmakerstraat een 71-jarige Eindhovense beroofd van haar tas. De vrouw liep in de richting van de Verwerstraat. Een onbekende jongen trok haar tas uit haar handen en ging er vandoor richting Veldmaarschalk Montgomerylaan waar hij op een fiets sprong. In de tas zat o.m. de portemonnee van het slachtoffer met enkele tientjes.

Informatie : Pieter van Hoof tel. 040 2330960

(C)1997 by P&I Web Publishing

Deel: ' Politiebericht Brabant Zuid-Oost - 2418 '
Lees ook