13:47:58 02-19-1999

Politie Brabant Zuid-Oost
Persbericht
Eindhoven, 19 februari 1999

Eindhoven: Mishandeling
Door de politie werd donderdagavond rond 21.00 uur op de Mathildelaan een 31-jarige Helmonder aangehouden. De Helmonder ergerde zich aan een 31-jarige man uit Kasterlee die zijn auto op een invalideparkeerplaats voor het politiebureau parkeerde. De Belg wilde daar aangifte gaan doen van een inbraak in zijn auto die net was gepleegd. De Helmonder gaf de man uit Kasterlee een kopstoot. De Helmonder werd door de politie aangehouden en kreeg een boete van f. 500,- opgelegd.

Eindhoven: Diefstal auto
Donderdagavond is in de St. Severusstraat een blauwe Opel Kadett met het kenteken ZT-31-JG gestolen.

Eindhoven: Onder invloed

* Donderdagavond om 23.30 uur werd een 35-jarige Eindhovenaar bekeurd, omdat hij onder invloed in zijn auto op de Boutenslaan reed. Hij blies bij de ademtest ruim 1 %. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt. Hij kreeg tevens een rijverbod voor 4 uren.

* Vrijdagmorgen om 2.40 uur constateerden agenten bij een 19-jarige automobilist uit Horst alcoholgebruik. De man reed met zijn auto op de Vestdijk. Hij blies bij de ademtest 1.05 % hetgeen hem op een proces-verbaal en een rijverbod voor 4 uren kwam te staan.

Eindhoven: Diefstal fiets
Vrijdagmorgen rond 2.45 uur werd op het Stationsplein een 21-jarige Eindhovenaar aangehouden. Surveillerende agenten zagen hem rondstruinen bij een fietsenstalling. Kort daarop ging hij aan de haal met een damesfiets waarvan het slot opengebroken was. De man werd aangehouden en de fiets in beslaggenomen. Tegen de Eindhovenaar wordt proces-verbaal opgemaakt.

Eindhoven: Diefstal handtas met gevaarlijke medicijnen Een 39-jarige vrouw uit Eindhoven is vrijdagmorgen om10.45 uur op de splitsing van de Barrierweg en de van Vorststraat beroofd van haar handtas. De vrouw liep op het trottoir. Een jongen griste bij haar de tas uit haar handen en ging er te voet vandoor in de richting van de van Thienenlaan. In de tas zat de portemonnee van de vrouw met ongeveer f. 100,- en 1 ampul met 100mg HALDOL en een wit potje met blauwe pillen HALDOL 5 mg. De medicijnen kunnen bij kinderen ernstige medische problemen veroorzaken. De politie stelt een onderzoek in.

Informatie : Pieter van Hoof tel. 040 2330960

(C)1997 by P&I Web Publishing

Deel: ' Politiebericht Brabant Zuid-Oost - 2463 '
Lees ook