Politiebericht

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Helmond / Eindhoven 04/04/99

Persberichten 4 april (1e paasdag)/

Berichten uit Helmond
Helmond: Doorgereden na ongeval

Zaterdag 3 april omstreeks 17.50 uur, is een 27-jarige Helmonder aangehouden. Getuigen hadden gezien hoe de man op de A270 de berm inreed en daar een boom omreed. Daarna was de bestuurder doorgereden. De man gaf zelf aan dat hij uit had moeten wijken voor een andere auto en daarbij de berm was ingereden. Na verhoor is hij heengezonden. Proces-verbaal wordt opgemaakt.

Helmond: Insluiper aangehouden
Een 24-jarige Helmonder is vandaag omstreeks 00.05 uur aangehouden op een afgezet bouwterrein aan de Oude Aa. Een politiesurveillance zag de man over de omheining klimmen en ging polshoogte nemen. De man is in de parkeergarage achter een stapel bouwmateriaal aangetroffen en aangehouden.

Helmond: Inbraak in woning
Vandaag omstreeks 03.00 uur, bleek er te zijn ingebroken in een woning aan de Wezelstraat. De achterdeur is open gedrukt, waarna ui de woning kristal is ontvreemd.

Helmond: Gestolen auto
Een rode Opel Kadett, is vandaag omstreeks 07.45 uur aangetroffen op een grasveld aan de Deurneseweg. De motor van de auto was nog in werking. De auto bleek eerder in de nacht in Helmond aan de Welpenstraat te zijn gestolen. De eigenaar is in kennis gesteld van de diefstal.

Berichten uit Eindhoven
Eindhoven: Verkeersongeval met letsel

Zaterdag 3 april is omstreeks 19.30 uur, een 32-jarige vrouw uit Eindhoven gewond geraakt bij een eenzijdig verkeersongeval op knooppunt Leenderheide. De vrouw bestuurde een auto en haalde daarmee een andere auto in. Daarbij verloor zij de macht over het stuur en raakte de auto in een slip. De auto botste tegen een lantaarnpaal en kwam op de rechterzijde tot stilstand. De vrouw liep letsel op aan haar hoofd en rechter onderbeen.

Eindhoven: Onder invloed
Een 30-jarige man uit Eindhoven is zaterdag 3 april omstreeks 21.00 uur betrapt op het rijden onder invloed. De man reed op dat moment met een auto over de Gildelaan. bij de ademanalyse blies de bestuurder 470 ug/l. Met een rijverbod en een proces-verbaal is de man heengezonden.

Een boete van 390 gulden, was er voor een 30-jarige Rotterdammer. De man reed omstreeks 04.10 uur op de kruising Mauritsstraat / Mecklenburglaan door een rood verkeerslicht. Bij controle bleek de man onder invloed te zijn. Bij de ademanalyse blies de man 295 ug/l .Naast de boete kreeg de man een rijverbod.

Eindhoven: Aangehouden voor mishandeling
Een 19-jarige man uit Veghel is vandaag omstreeks 00.50 uur, mishandeld op het Stratumseind. De man is met een fietspomp geslagen, waarbij hij een snee in zijn arm en een in zijn lip opliep. Beide wonden zijn in het ziekenhuis gehecht. Een 19-jarige Eindhovenaar is ter plaatse door de politie aangehouden. Hij was in het bezit van de fietspomp. De politie onderzoekt de zaak verder.

Eindhoven: Diefstal auto
Een rode Opel Kadett is afgelopen nacht gestolen vanaf de Tongelressestraat.

Jan van der Meijden 06 54783909

Deel: ' Politiebericht Brabant-Zuid-Oost - 3218 '
Lees ook