Politiebericht

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 29-03-99

Persberichten 29 maart 1999/

Berichten uit Eindhoven
Eindhoven: Brand

Zondagavond rond 20.00 uur brak brand uit in een woning aan de Edisonstraat in Eindhoven. De brand ontstond op een slaapkamer op de eerste verdieping van de woning. De brandweer bluste de brand. De slaapkamer brandde helemaal uit. De oorzaak van de brand is nog niet bekend.

Eindhoven: Aanrijding
Een 8-jarig jongetje raakte zondagavond rond 20.30 uur gewond bij een aanrijding op de Limburglaan. Het kind reed met zijn fiets op het fietspad van de Beemdstraat. Hij reed bij rood de kruising op waar hij werd aangereden door een 59-jarige automobilist uit Best die op de Limburglaan reed. Een 27-jarige automobilist die naast de automobilist uit Best reed moest uitwijken en reed tegen de auto van de Bestenaar. Het jongetje werd met een hersenschuddingen en enkele kneuzingen naar het Diaconessenhuis gebracht.

Eindhoven: Mishandeling
Door de politie werd zondagavond rond 21.00 uur in zijn woning in het stadsdeel Stratum een 24-jarige Eindhovenaar aangehouden. De man had de ex-man van zijn vriendin en diens vriendin zodanig geslagen en geschopt dat de twee behandeld moesten worden in het Diaconessenhuis. De man werd ingesloten.

Eindhoven: Diefstal motor
Zondagavond werd in de Prins Hendrikstraat een witte Honda CBR 900 Fireblade met het kenteken MP-81-DK gestolen.

Eindhoven: Autoinbrekers aangehouden
Door de politie zijn zondagavond rond 22.30 uur op de Onze Lieve Vrouwestraat drie personen aangehouden. De drie werden verdacht een inbraak te hebben gepleegd in een auto die op de Zwembadweg geparkeerd stond. De drie, een 23-jarige en een 18-jarige Eindhovenaar en een 19-jarige Eindhovense vrouw zijn ingesloten.

Eindhoven: Jongens dreigen met messen
Een 14-jarige en een 17-jarige jongen, beiden uit Eindhoven, zijn maandagmorgen om 1.30 uur op de Leenderweg in Eindhoven aangehouden. De twee hadden een 23-jarige stadsgenoot tijdens een ruzie op de Leenderweg met messen bedreigd. Toen de politie ter plaatse kwam gooiden de jongens hun messen onder een geparkeerde auto. Ze zijn aangehouden en ingesloten.

Eindhoven: Onder invloed
Op de Dommelstraat is maandagmorgen om 1.30 uur een 33-jarige Geldroppenaar aangehouden die onder invloed achter stuur van zijn auto zat. De man weigerde mee te werken aan de onderzoeken. Zijn rijbewijs werd ingevorderd en tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Een 21-jarige Eindhovenaar raakte maandagmorgen om 2.15 uur gewond toen hij op de Veldmaarschalk Montgomerylaan een aanrijding veroorzaakte. De man die onder invloed van drank was reed voor de kruising met de Generaal Marshallweg via de rechterrijstrook een andere auto voorbij. De bestuurder raakte de rechterberm en reed daarna tegen twee lantaarnpalen. De man die geen gordel droeg werd met hoofdletsel naar het Catharina ziekenhuis gebracht . Een 20-jarige man uit Eindhoven die bij hem in de auto zat raakte licht gewond en kon na behandeling in het ziekenhuis naar huis. Bij de bestuurder is een bloedproef afgenomen. De auto was na de aanrijding total loss .

Informatie : Pieter van Hoof / Tini Gilsing tel 040 2330960

Deel: ' Politiebericht Brabant-Zuid-Oost - 3362 '
Lees ook