16:47:13 02-24-1999

Politie Brabant Zuid-Oost
Persbericht
Eindhoven, 24 februari 1999.
Eindhoven: Meisje aangevallen
Dinsdagavond rond 21.15 uur is een 16-jarige Eindhovens meisje door een jongen en twee meisjes aangevallen en mishandeld. Het meisje had bij een supermarkt aan de Geldropseweg gewerkt en liep over het parkeerterrein. Daar zou haar vader haar op halen. Op het parkeerterrein stonden twee meisjes en een jongen. Zij vroegen haar een vuurtje. Toen zij hen vertelde geen aanstekers of lucifers bij zich te hebben. De jongen zei toen tegen de twee meisjes, 'pak haar maar'. Een van die meisjes begon haar te slaan en werkte haar tegen de grond. Haar aanvalster ging op haar zitten en begon te slaan. De jongen hield het slachtoffer vast. Het tweede meisje pakte een mes en verwondde haar daar mee in haar gezicht, een ondiepe snee van ongeveer 7 centimeter onder haar oog. Op dat moment kwam er iemand langs, vermoedelijk liet die een hond uit. Hij riep iets en de drie aanvallers sloegen op de vlucht. Even later verscheen de vader van het slachtoffer.
Signalementen:
1. De jongen was ongeveer 19 jaar oud, 1,65 m. groot, hij had een fors postuur. Hij droeg een zwarte pet met op de voorzijde in zilverwitte letters (waarschijnlijk) het woord Socks. Verder droeg hij een zwart leren jack en een spijkerbroek.
2. Het slaande meisje is ongeveer 18 jaar oud, ook ongeveer 1,65 m lang, dik/fors postuur, getinte huid, krullend zwart haar tot op de schouders.
3. Het meisje met het mes was ongeveer 18 jaar oud. Zij was groter dan de twee anderen, en had lang blond stijl haar.

Eindhoven: Snelheidscontroles

* Op de Hoogstraat is woensdag tussen 10.40 en 11.15 uur een snelheidscontrole gehouden. Er passeerden 237 voertuigen waarvan er 6 te snel reden. De snelste reed 65 km/u.

* Tussen 11.20 en 12.05 uur controleerde de politie op de Gestelsestraat. Daar reden 22 van de 186 voertuigen te snel. Hier reed de snelste 72 km/u.

* Op de Huizingalaan was tussen 9.30 en 14.00 uur een controle. Daar kwamen 1160 voertuigen voorbij de radarapparatuur gereden. 261 bestuurders deden dat te snel. De snelste reed 112 km/u. Deze controle gebeurde op de kruising met de Castiliëlaan, waar in het verleden enkele aanrijdingen waren met gewonden en een dode. Op alle plaatsen geldt een maximum snelheid van 50 km/u.

Eindhoven: Zonder rijbewijs
Woensdagmiddag om 12.30 uur is op de Hoogstraat een 32-jarige Eindhovense automobilist bekeurd. De man reed met zijn auto over het trottoir om een file te omzeilen, negeerde een inrijverbod en reed met hoge snelheid. Hij probeerde aan een staandehouding te ontkomen maar dat lukte niet. Toen bleek dat hij geen rijbewijs had.

Eindhoven: Patiënten mishandelen huisarts
Woensdagmiddag om 12.30 uur zijn in een dokterspraktijk in Woensel een Eindhovense vrouw van 21 jaar en een Eindhovenaar van 27 jaar oud aangehouden. Zij waren naar de praktijk gekomen en ze stormden de spreekkamer binnen. Ze eisten bepaalde medicijnen, die de huisarts vanwege goede redenen niet wilde geven. Het tweetal sloeg, schopte en bespuwde de arts. De arts hield er een blauw oog aan over. De twee aangehouden verdachten staan al enige tijd onder behandeling van het Riagg.

(C)1997 by P&I Web Publishing

Deel: ' Politiebericht Brabant Zuid-Oost - 3409 '
Lees ook