Politiebericht

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Helmond
Persberichten 11 maart/

Berichten uit Eindhoven
Eindhoven: Aanhouding vanwege cocaïnebezit
Een 17-jarige inwoner van Eindhoven is woensdag 10 maart omstreeks 21.30 uur aangehouden op het Stationsplein. De man bleek in het bezit te zijn van enkele wikkels met daarin cocaïne. De man is ingesloten.

Eindhoven: Diefstal auto
De eigenaresse van een paarse Volkswagen Golf, zag woensdag 10 maart omstreeks 22.15 uur, dat haar auto was gestolen. De auto verdween vanaf de Stationsweg.

Eindhoven: Diefstal in woning
Woensdag, 10 maart omstreeks 22.25 uur bleek er te zijn ingebroken in een woning aan de Amalia van Anhaltstraat. Uit de woning zijn een antwoordapparaat en een videorecorder weggenomen. De dader kwam binnen door de achterdeur open te breken.

Eindhoven: Dief aangehouden
Een 19-jarige Veldhovenaar is woensdag 10 maart omstreeks 23.45 uur aangehouden op de Grote Berg. De man had de dag daarvoor gelift. Nadat de automobilist hem had afgezet, bleek de 19-jarige, de zaktelefoon te hebben gestolen. Op genoemd tijdstip zag de benadeelde automobilist de lifter lopen. Hij zag zelfs dat deze zijn telefoon bij zich had. De automobilist waarschuwde de politie. Deze heeft de man aangehouden.

Eindhoven: Inbreker overlopen
De bewoner van een flat aan de Venbergsemolen, heeft woensdag 10 maart, omstreeks 21.00 uur, een inbreker overlopen. Er werd aangebeld en de bewoner liep naar de voordeur. Hij zag een man gehurkt voor de deur zitten. Het cilinderslot had de man reeds doorgebroken. Bij het zien van de bewoner, zette de inbreker het op een lopen.

Eindhoven: Hekwerk gestolen
Op woensdag 10 maart is tussen 14.00 en 17.00 uur op de Oude Torenstraat, circa 14 meter hekwerk weggenomen. Het hekwerk bestaat uit vijf delen massief hekwerk en een poortje. Het hek stond om de speeltuin aan genoemde straat.

Berichten uit Helmond
Helmond: Man aangehouden voor overlast

Een 29-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, is woensdag 10 maart omstreeks 23.50 uur aangehouden op de Willem Prinzenstraat. De man die onder invloed van drank was, stond daar tegen de voordeur van de woning van zijn ex-vriendin te trappen. De man is voor de nacht ingesloten.

Helmond: Inbraak in woning
Woensdag 10 maart 0mstreeks 22.30 uur, zag de bewoonster van een pand in de Van Meelstraat, dat er in haar woning was ingebroken. De dader had het cilinderslot van de achterdeur gebroken, om binnen te komen. Het is niet bekend wat er is weggenomen.

Helmond: Diefstal aanhangwagen
Vanmorgen omstreeks 07.30 uur, ontdekte de eigenaar van een dubbelassige aanhangwagen, merk Gehamie, dat de wagen gestolen was. De aanhangwagen die is voorzien van een grote witte huif, verdween vanaf de Europalaan.

Helmond: Inbraak in woning
Vanmorgen is omstreeks 09.40 uur, ingebroken in een woning aan de van Hoeckstraat. De bewoners waren ten tijde van de inbraak boven in de woning. De dader kwam de woning binnen via een raam aan de achterzijde van de woning. Uit het pand is video apparatuur weggenomen.

Helmond: Diefstal auto
Een beige Mitsubishi Pajero is donderdag 11 maart tussen 00.30 en 07.30 uur, gestolen v
anaf de Gazellelaan.

persvrl@tref.nl

Deel: ' Politiebericht Brabant-Zuid-Oost - 3420 '
Lees ook