16:22:13 02-17-1999

Politie Brabant Zuid-Oost
Persbericht
Eindhoven, 17 februari 1999

Eindhoven: Identiteit overleden man bekend
Woensdagmiddag is de identiteit van de man die dinsdag op de Liviuslaan overleed aan een hartinfarct bekend geworden. Het is een 46-jarige Eindhovenaar die alleen woonde. De politie is door buurtonderzoek achter de identiteit van de man gekomen.

Eindhoven: Bekeuring voor plakster
Dinsdagavond om 20.55 uur betrapten politiemensen een 21-jarige Eindhovense vrouw toen zij op de Bennekelstraat bezig was posters te plakken op een transformatorhuisje. De posters kondigden een optreden van een popband aan. De vrouw krijgt een proces-verbaal. In haar auto lagen nog 200 posters en twee emmers lijm. Alle posters en de lijm zijn in beslag genomen.

Eindhoven: Gestolen auto's

* Vanaf de Aalsterweg is dinsdagavond een blauwe Mercedes Benz met het Belgische kenteken CLC 060 weggenomen.

* Tussen maandagavond en dinsdagavond is vanaf de Nachtegaallaan een rode Alfa Romeo met het kenteken HG-RF-74 gestolen.

Eindhoven: Bestuurder onder invloed
Op de Dommelstraat is woensdagmorgen om 1.40 uur een 32-jarige Veldhovenaar aangehouden omdat hij in een auto reed en gedronken had. De uitslag van de ademanalyse was ruim 1,5%. Hij moest zijn rijbewijs inleveren.

Eindhoven: Drie verdachten autodiefstal aangehouden Woensdagmorgen om 4.20 uur zijn in de bossen en velden aan het einde van de Roostenlaan twee Eindhovense jongens van 15 en 19 jaar en een Waalrese jongen van 15 jaar aangehouden. Een surveillancepatrouille zag na een melding aan het einde van de Roostenlaan, nabij de Engelse Tuin, twee auto's staan, een Volkswagen Golf en een Volkswagen Jetta. Bij beide auto's was een zogenaamde doorverbinding gemaakt. De politiemensen zagen vier jongens wegvluchten, de velden en bossen in. Drie van hen konden achterhaald worden. De verdachten zijn ingesloten voor onderzoek.

Eindhoven: Roodlichtcontrole
Woensdagmorgen tussen 7.45 en 9.15 uur is zowel op de kruising John F. Kennedylaan - Fellenoord - Prof. Dr. Dorgelolaan als op de kruising 18 Septemberplein - Vestdijk een roodlichtcontrole gehouden. Op de eerstgenoemde kruising vielen 15 bekeuringen op de andere kruising waren er dat 31.

Eindhoven: Meisje gewond bij aanrijding
Op de kruising Kloosterdreef - Woenselse Markt is woensdagmiddag om 13.35 uur een dertienjarig Eindhovens meisje gewond geraakt. Zij is met been- en heupletsel in het Catharinaziekenhuis opgenomen. Het meisje fietste over het fietspad naast de Kloosterdreef. Zij kwam vanuit de richting rondweg en wilde rechtdoor rijden. Uit dezelfde richting kwam een vrachtauto met een 31-jarige man uit Alblasserdam aan het stuur. Hij draaide rechtsaf de Woenselse Markt op. Door een in de bocht geparkeerde auto zag hij het meisje niet rijden, zodat hij haar aanreed.

Eindhoven: Winkeldief verzet zich
Woensdagmiddag om 12.45 uur is op het Winkelcentrum Woensel een 32-jarige man uit Groningen aangehouden. Vanuit het winkelcentrum was het bericht gekomen dat een man en twee vrouwen in verschillende winkels goederen wegnamen. Aan de hand van het doorgegeven signalement werd het groepje opgespoord. Een vrouw bleek een geprepareerde tas bij zich te hebben. De man probeerde te vluchten maar hij kon onder verzet aangehouden worden. De twee vrouwen konden in het tumult ontkomen. De man had autosleutels bij zich en de politie vond de 'bijpassende' auto op het parkeerterrein. In de auto stonden vuilniszakken met gestolen goederen zoals grote hoeveelheden batterijen, tubes tandpasta, tandenborstels (bestemd voor elektrische tandenborstel), flessen shampoo, pakjes scheermesjes, enkele flessen drank en levensmiddelen. De waarde van de gestolen goederen is ongeveer f 3.500,=. Zij hebben in minstens drie winkels de diefstallen gepleegd.

(C)1997 by P&I Web Publishing

Deel: ' Politiebericht Brabant Zuid-Oost - 4028 '
Lees ook