Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 3-02-2003 4e persbericht van maandag 3 februari 2003

Berichten uit de regio

Eindhoven: Meisje vermist
Sinds donderdag 30 januari jl. wordt de 16-jarige Deniz Yologlu vermist. Het meisje heeft rond 18.00 uur haar ouderlijk huis in Stratum verlaten. Ze zou een rugzak met kleding hebben meegenomen. Sindsdien is niets meer van haar vernomen. Deniz (spreek uit als Dennis) is 1.53 meter lang, heeft een gezet postuur en bruine ogen. Ze heeft stijl, lang haar tot op de schouders. Ze heeft meestal een spijkerstoffen muts met klep op, die ze dan achterstevoren draagt. Deniz heeft geen oorbellen, maar wel een neusbel. Onder haar kin en op een wang heeft ze een moedervlekje. Op de dag dat ze thuis wegging, droeg ze een groene trui, een zwarte leren halflange jas, en zwarte laarzen met hoge hakken. Iedereen die weet waar Deniz Yologlu is, kan bellen met 0900-8844.

Eindhoven: Vrouw bestolen van tas
Een vrouw van 65 jaar is maandagmiddag bestolen van haar schoudertas. De vrouw stond met haar fiets te wachten voor het rode stoplicht op de Franklin D. Rooseveltlaan. Achter haar stond een groepje jongeren. De tas zat toen nog in haar fietstas. Toen ze kort daarna in de fietstas keek, was de schoudertas verdwenen. Er zaten onder meer een portemonnee met ongeveer 20 euro, diverse pasjes en een leesbril in de tas.

Eindhoven: Roodlichtcontrole
Op de kruising Hastelweg/Botenlaan/Limburglaan is maandagmiddag gecontroleerd op het rijden door rood verkeerslicht. Tussen 13.00 en 14.30 uur werden drie bekeuringen uitgeschreven.

Bakel: Man aangehouden voor mishandeling
Een man van 20 jaar uit Bakel is maandagavond rond 18.45 uur aangehouden. Hij zou zijn 39-jarige stiefvader in hun woning in Bakel een kopstoot hebben gegeven, met een stok hebben geslagen, met een mes hebben bedreigd, en met de dood hebben bedreigd. Dat gebeurde nadat de vader rond 18.15 uur thuiskwam. De vader kon na de mishandeling de politie bellen, die de zoon heeft meegenomen naar het bureau. Hij zit nog vast voor nader onderzoek, onder meer naar de aanleiding voor de mishandeling.

Leende: Snelheidscontrole
Op de Dorpsstraat is maandagmiddag een snelheidscontrole gehouden. Tussen 14.15 uur en 17.00 uur werden in beide richtingen 608 voertuigen gecontroleerd; 17 reden er te hard. Er mag daar 50 km/u worden gereden. De hoogst gemeten snelheid was 67 km/u.

Deel: ' Politiebericht Brabant Zuid-Oost Eindhoven 03-02-2003 '
Lees ook