Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 4-02-2003 3e persbericht van dinsdag 4 februari 2003

Berichten uit de regio

Eindhoven: Portemonnee weg
Een vrouw van 20 jaar uit Best is dinsdagmiddag bestolen van haar portemonnee met inhoud. Toen de vrouw rond 16.00 uur wilde afrekenen in een winkel in de Heuvel Galerie, merkte ze dat de beurs was weggehaald uit haar rugzak. Er zaten ongeveer 40 euro contant geld, autopapieren, legitimatiebewijzen en pasjes in de portemonnee.

Eindhoven: Handtas geroofd
Een vrouw van 18 jaar uit Eindhoven is dinsdagmiddag rond 16.30 uur beroofd van haar handtas. Toen ze op het trottoir van de Fruinlaan liep, werd ze rechts ingehaald door een brommer. De man die de brommer bestuurde, trok de tas van haar schouder en ging er vandoor in de richting van de Gerretsonlaan. In de tas zat een mobiele telefoon. De dader is spoorloos verdwenen.

Eindhoven: Bestolen van beurs
Een vrouw van 56 jaar uit Amsterdam is dinsdagmiddag bestolen van haar portemonnee. Ze wilde rond 15.15 uur afrekenen bij een winkel in de Heuvel Galerie, en merkte toen dat beurs weg was. De rits van de schoudertas, waarin de portemonnee zat, was opengemaakt. In de beurs zaten pasjes, treinkaartjes en voor ongeveer 100 euro aan buitenlands geld.

Eindhoven: Vrouw beroofd
Een vrouw van 24 jaar uit Eindhoven is dinsdagavond rond 19.00 uur beroofd van haar schoudertas. Toen ze op de Nachtegaallaan liep, voelde ze dat iemand aan de tas trok. Doordat een hengsel afbrak, kon de dader de tas meenemen en er vandoor gaan. Het ging om een man van ongeveer 1.75 meter groot, tussen de 20 en 25 jaar oud, met donkere ogen en zwart stijl haar. Hij liep in de richting van de Kanaalstraat. Twee beveiligingsmedewerkers van een vlakbij gelegen kantoor hebben de man achtervolgd, maar konden hem niet meer achterhalen. Ze vonden wel de tas terug. Er was niets uit weggenomen.

Heeze: Snelheidsduivel raakt rijbewijs kwijt
Een man van 35 jaar uit Eindhoven is dinsdagavond rond 19.45 uur zijn rijbewijs kwijtgeraakt. Hij reed met zijn auto 109 km/u op de Geldropseweg, terwijl daar 50 km/u is toegestaan. Hij werd betrapt tijdens een snelheidscontrole die de politie op de Geldropseweg hield.

Deel: ' Politiebericht Brabant Zuid-Oost Eindhoven 04-02-2003 '
Lees ook