Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven e.o 5-07-2002 2e Persbericht van vrijdag 5 juli 2002

Berichten uit de regio

Eindhoven: Man na mishandeling aangehouden
Op de Winston Churchilllaan is vrijdag om 12.55 uur een 41-jarige Eindhovenaar aangehouden. De man woont op de Bleijslaan en hij was een uur eerder bij zijn 73-jarige buurman aan de deur geweest. Hij vroeg de buurman een kop koffie. Hij kreeg die niet. De verdachte gaf de buurman daarna een kopstoot. De man hield er een bloedende wond in het gezicht aan over. De gewaarschuwde politie zag de verdachte op de Winston Churchilllaan en hield hem aan. De buurman is bij de EHBO behandeld.

Son: Drie laptops snel weg
Uit een bedrijf aan de 1400 op Ekkersrijt zijn donderdag tussen 18.30 en 18.45 uur drie laptops gestolen. De draagbare computers stonden in een kantoor op de eerste verdieping. In het kwartier dat daar even niemand aanwezig was verdwenen ze. Hoe men binnen is gekomen is niet bekend.

Leenderstrijp: Diefstal
Vanuit een woning in Leenderstrijp zijn donderdag rond 17.00 uur een gsm en twee portemonnees gestolen. Er zat 25,= is de portemonnees. De bewoners waren in de tuin aan het werken en zagen een man weglopen. Bij controle bleken genoemde goederen uit de woning gestolen te zijn.

Someren: Inbraak in loods
In de nacht van woensdag op donderdag is ingebroken in een loods bij een woning aan de Limburglaan. Er is een ruit ingeslagen en uit de loods zijn een cirkelzaag, een slijpmachine, een slijpschijf en twee aftak-assen gestolen.

Hapert: Snelheidscontrole
Op de Kapelweg is vrijdag tussen 8.40 en 11.00 uur een snelheidscontrole gehouden. Van de 288 passanten reden er 43 sneller dan de toegestane snelheid van 80 km/u. De snelste reed 132 km/u.

Lage Mierde: Inbraak in garagebox
In de nacht van donderdag op vrijdag is ingebroken in een garagebox aan Vloeieind. De toegangsdeur is opengebroken. Er zijn allerlei elektrische gereedschappen met een waarde van ongeveer 2.500,= weggenomen.

Deel: ' Politiebericht Brabant Zuid-Oost Eindhoven 05-07-2002 '
Lees ook