Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 7-03-2003 1e persbericht van vrijdag 7 maart 2003

Berichten uit de regio

Eindhoven: Vrouw beroofd
Een vrouw van 59 jaar uit Eindhoven is vrijdagochtend rond 9.30 uur beroofd van haar handtas. Toen ze over de St. Bernulphuslaan fietste, werd de tas van haar schouder getrokken door een persoon op een brommer. De vrouw viel daardoor van haar fiets. De bestuurder van de brommer is er met de tas vandoor gegaan. Het is nog onbekend wat er in zat.

Eindhoven: Dronken man aangehouden
Een man van 49 jaar uit Eindhoven is vrijdagochtend rond 2.30 uur aangehouden omdat hij dronken achter het stuur van een auto zat. Agenten zagen de man met hoge snelheid en slingerend op de Karel de Grotelaan rijden. Daarna reed hij op de kruising met de Kasteellaan door het rode verkeerslicht. Daarop is de man aangehouden. Op het bureau blies hij een alcoholpromillage van ruim 1,05, waarvoor hij een proces-verbaal kreeg.

Eindhoven: Joyrider brengt vrachtwagen terug
Vanaf een terrein aan de Leemkuil is vrijdagochtend rond 1.30 uur een vrachtwagen weggehaald. Daarbij werd een hekwerk over een afstand van ongeveer 50 meter platgereden. Rond 3.45 uur werd de vrachtwagen zon twee kilometer verderop aan de Ambachtsweg weer teruggevonden. Er is niets uitgehaald. Wel waren een portier en het contactslot beschadigd.

Waalre: Aangehouden voor drugsgebruik
Op een parkeerplaats langs de snelweg A2 ter hoogte van Waalre zijn vrijdagochtend rond 00.30 uur twee mannen aangehouden omdat ze drugs bij zich hadden. Surveillerende politie-agenten zagen op de parkeerplaats een verdachte personenauto staan. Toen ze gingen kijken, zagen ze in de wagen spullen liggen die worden gebruikt om verdovende middelen te gebruiken. De twee inzittenden hadden een kleine hoeveelheid cocaïne bij zich. De mannen uit Echt (41 jaar) en Maastricht (40 jaar) zijn aangehouden en ingesloten.

Waalre: Woninginbraak
Bij een inbraak in een woning aan De Pracht is een onbekende hoeveelheid geld en een pinpasje weggehaald. Dat gebeurde tussen donderdagochtend 11.00 uur en donderdagavond 21.15 uur. De voordeur van de woning is via de brievenbus opengemaakt.

Waalre: Sieraden weg bij inbraak
Tussen donderdag 17.00 uur en 19.00 uur is ingebroken in een woning aan De Neerheide. Er werden twee halskettingen meegenomen. Een raam aan de achterkant van het huis is ingegooid, waarna de woning werd doorzocht.

Deel: ' Politiebericht Brabant Zuid-Oost Eindhoven 07-03-2003 '
Lees ook