Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 10-07-2002 2e persbericht van woensdag 10 juli 2002

Berichten uit de regio

Eindhoven: Twee mannen in gestolen auto aangehouden Op de Floralaan Oost en de Edelweisstraat zijn woensdag om 12.10 uur twee mannen van 32 en 33 jaar oud, zonder vaste woon- of verblijfplaats, aangehouden. Zij reden in een personenauto die gestolen bleek te zijn. Politiemensen zagen woensdag rond 12.00 uur de gestolen auto, een Opel Senator, op de Van Ennettenstraat staan. Ze zagen twee mannen met de auto wegrijden en reden er achter aan. De twee mannen kregen dat in de gaten en probeerden door snelheid te verhogen weg te komen. Bij de Heezerweg eindigde de rit toen de twee mannen tegen een paal van een verkeerslicht reden. De twee mannen probeerden te voet weg te komen maar werden gepakt. Ze zijn voor onderzoek de cel ingegaan.

Eindhoven: Autogordelcontrole
Woensdagmorgen is op de Aalsterweg en de Heezerweg een autogordelcontrole gehouden. Vier automobilisten kregen een proces-verbaal voor het niet dragen van de autogordel. Een bestuurder kreeg een bon omdat hij niet handsfree belde.

Eindhoven: Diefstal auto
Tussen maandagmiddag 16.00 en woensdagmorgen 10.45 uur is vanaf de Tongelresestraat een zwarte personenauto, Opel Corsa B X1.6XE, kenteken RX-TP-93, gestolen.

Mierlo: Graafbakken van graafmachine gestolen
Tussen maandagmiddag en dinsdagmiddag zijn vanaf de Industrieweg vijf graafbakken van een graafmachine weggenomen. Een bedrijf uit Milheeze is daar bezig met wegwerkzaamheden. De graafbakken, die met behulp van een kraan of een heftruck gestolen moeten zijn, hebben een gezamenlijke waarde van ongeveer 18.500,=.

Nuenen: Snelheidscontrole
Op de Collsehoefdijk is woensdag tussen 13.25 en 15.30 uur een snelheidscontrole gehouden. Van de 1642 voertuigen reden er 22 te hard. De snelste reed 114 km/u. 80 is toegestaan.

Hapert: Inbraak in een berging
Tussen dinsdagavond 22.30 en woensdagmorgen 7.45 uur is ingebroken in een berging van een woning op de Boogschutter. Het slot van de toegangsdeur is geforceerd. Uit de berging zijn een vrieskast en twee tuinstoelkussens gestolen.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Brabant Zuid-Oost Eindhoven 10-07-2002 '
Lees ook