Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 11-06-2002 3e Persbericht 11 juni 2002

Eindhoven: Vrouw beroofd
Maandagavond rond 23.00 uur is op de Aalsterweg een 40-jarige Eindhovense beroofd van haar portemonnee met ongeveer 400 euro. De vrouw was te voet en stak de Aalsterweg over. De vrouw, die slecht horend was, voelde plotseling dat iemand iets tegen haar hoofd duwde. Ze zag toen pas dat een man haar met een vuurwapen bedreigde. De man eiste haar geld. Hij ging er vandoor met de portemonnee van het slachtoffer. De dader was een man met een donkere huidskleur en ongeveer 1.75 meter groot. Hij droeg een donkere driekwart jas met capuchon met een lichte bontrand. Hij droeg een blauwe spijkerbroek.

Eindhoven: Snelheidscontroles
Dinsdag zijn tussen 16.45 en 19.15 uur op de Karel de Grotelaan, de Leenderweg en de Floralaan West snelheidscontroles gehouden. Zestien automobilisten zijn bekeurd. De hoogste snelheid was 67 km/u. Ter plaatse is 50 km/u toegestaan.

Eindhoven: Tien autos betrokken bij kettingbotsing Dinsdagmiddag rond 16.15 uur zijn bij en kettingbotsing op het kastelenplein tien autos op elkaar gebotst. Een personenauto moest vanwege het verkeer remmen met als gevolg dat twee andere autos er achterop reden. Nummer vier in de rij kon tijdig stoppen maar een auto daarachter niet meer. Nummer zes in de rij stopte nog op tijd met als gevolg dat daar weer vier autos bij hem achterop reden. Twee personen hebben licht nekletsel opgelopen maar hoefden niet naar het ziekenhuis voor verdere behandeling. De brandweer heeft het wegdek gereinigd in verband met olielekkages van enkele voertuigen.

Eindhoven: Auto-inbreker gepakt
Dinsdagavond rond 20.25 uur is op de Nachtegaallaan een 21-jarige Eindhovenaar aangehouden. Hij wordt er van verdacht kort daarvoor te hebben ingebroken in een auto in die straat. Van de auto werd een portierruit vernield en de autoradio gestolen. Een kompaan van de aangehouden man wist te ontkomen. De Eindhovenaar is voor verder onderzoek ingesloten.

Deel: ' Politiebericht Brabant Zuid-Oost Eindhoven 11-06-2002 '
Lees ook