Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 13-05-2002
1e Persbericht 13 mei 2002
Eindhoven: Aanhouding na mishandeling
Op de Verdistraat is maandagmorgen om 01.35 uur een 44-jarige inwoner van Eindhoven aangehouden. De man wordt ervan verdacht kort ervoor zijn ex-vrouw bij een ruzie te hebben mishandeld. Hij is voor onderzoek overgebracht naar het bureau en ingesloten

Eindhoven: Oplichting
Maandagmorgen rond 4.25 uur is op de Mathildelaan een 27-jarige Veldhovenaar aangehouden. Hij had een taxi besteld om vanaf het Stationsplein naar het station gebracht te worden. De taxichauffeur wees de klant er op dat hij dat kleine stukje beter kon gaan lopen. Dat wilde hij niet. Eenmaal op het station afgezet maakte hij zich uit de voeten maar werd door de politie aangehouden. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Eindhoven: Diefstal auto
In de nacht van zondag op maandag is aan de Aida in Eindhoven een grijze Volkswagen Golf met het kenteken 47-HX-GF gestolen.

Elzendorp: Dodelijk verkeersongeval
De 32-jarige F. van Boxtel uit Zeeland is zondagavond omstreeks 18.00 uur op de Middenpeelweg bij een eenzijdig ongeval om het leven gekomen. Het slachtoffer reed vanuit de richting Elsendorp in de richting Venhorst en raakte in een flauwe bocht naar rechts, door nog onbekende oorzaak, de macht over het stuur kwijt en reed tegen een links van de weg staande boom.

Best: Aanhouding na diefstal uit een bedrijf
Maandagmorgen om 02.25 uur is op de Bosseweg een 28-jarige inwoner van Best aangehouden. De man was kort ervoor op heterdaad betrapt bij een inbraak in een bedrijf aan de Bosseweg. Uit het bedrijf werd computerapparatuur, een zakrekenmachine en een telefoon weggenomen. De spullen zijn inbeslaggenomen en de verdachte is voor onderzoek ingesloten.

Helmond: Inbraak in een bedrijf
In een bedrijf aan het Dierdonkpark is maandagmorgen tussen 03.15 uur en 03.30 uur ingebroken. Men kwam binnen door een raam uit de sponning te verwijderen. Uit het pand is een geldbedrag van 400 euro weggenomen .

Helmond: Aanhouding na vechtpartij
Een 21-jarige Helmonder is vanmorgen om 00.30 uur aangehouden op de Havenweg. De man wordt ervan verdacht kort ervoor bij een vechtpartij betrokken te zijn geweest waarbij hij een 23-jarige werknemer van een horeca gelegenheid had mishandeld. De verdachte is voor onderzoek ingesloten op het bureau.

Budel: Diefstal personenauto
Vanaf de Europalaan Noord is maandagmorgen tussen 01.20 uur en 06.30 uur een personenauto, merk Volkswagen , type Golf 1.9 TDI, kleur zwart, voorzien van het kenteken GE-34D, weggenomen

Lieshout: Inbraak woning
Zondag tussen 12.00 en 20.00 uur is ingebroken in een woning aan de Vogelenzang in Lieshout. De inbreker brak een raam op de eerste verdieping open. Binnen werd een kast opengebroken. De bewoners missen een laptop, een palmtop een navigatiesysteem en een horloge.

Deel: ' Politiebericht Brabant Zuid-Oost Eindhoven 13-05-2002 '
Lees ook