Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 14-03-2003 5e persbericht van vrijdag 14 maart 2003

Berichten uit de regio

Eindhoven: Verkeersongevallen met gewonden

-Bij een verkeersongeval op de Hoogstraat is vrijdag om 15.35 uur een 45-jarige Eindhovense bromfietster gewond geraakt. Zij kwam in botsing met een personenauto. De bestuurder daarvan, een 77-jarige Eindhovenaar, reed met zijn auto weg van een parkeervak aan de Hoogstraat. Hij had de bromfietster, die hem van achter naderde, niet gezien. De vrouw is met verwondingen aan knie en rug in het MMC in Veldhoven opgenomen.


- Op de Anthony Fokkerweg reed om 16.35 uur een 33-jarige Eindhovense motorrijdster met haar voertuig tegen de achterkant van een personenauto. De bestuurder daarvan remde voor een rood verkeerslicht. De vrouw op de motor bemerkte dat te laat. Zij is met onbekende verwondingen in het Catharinaziekenhuis in Eindhoven opgenomen. De auto werd bestuurd door een 41-jarige Eindhovenaar.

Helmond: Man na mishandeling aangehouden
Op de Maaslaan is vrijdag om 17.50 uur een 44-jarige Helmonder aangehouden. De man had daar zijn 26-jarige ex-vriendin geslagen en geschopt. Hun relatie is al enkele maanden geleden beëindigd. De man kwam nu enkele spullen brengen en daar ontstond ruzie, waarbij de mishandeling plaatsvond. De man is op het bureau verhoord en daarna naar huis gestuurd. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Son: Motorrijder overlijdt bij verkeersongeval
Op de Sonniuswijk in Son is vrijdagmiddag om ongeveer 16.55 uur een 29-jarige motorrijder uit Beek en Donk om het leven gekomen. De toedracht van de aanrijding is nog niet duidelijk. Mogelijk is de motorrijder in aanraking gekomen met een fietster. Hij is daarna met zijn motor tegen een boom terechtgekomen. Hij was op slag dood, oorzaak is hersenletsel. De fietster, waarvan de persoonsgegevens niet bekend zijn, is met een hersenschudding ter observatie in het Catharinaziekenhuis opgenomen. Het verkeersongeval vond plaats ter hoogte van de manege. In de eerste melding was sprake van een tractor die bij de aanrijding betrokken was. Dit bleek niet te kloppen.

Geldrop: Fietser gewond
Een 36-jarige fietser uit Geldrop is vrijdag om 17.35 uur gewond geraakt bij een aanrijding op de kruising Sluisstraat Dwarsstraat. Hij werd aangereden door een personenauto die bestuurd werd door een 19-jarige man uit Mierlo. Deze kwam uit de Sluisstraat gereden en verleende geen voorrang. De fietser is met letsel aan nek en been in het MMC in Eindhoven opgenomen.

Deel: ' Politiebericht Brabant Zuid-Oost Eindhoven 14-03-2003 '
Lees ook