Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 16-07-2002 2e persbericht van dinsdag 16 juli 2002

Berichten uitde regio

Helmond: Beroving
Dinsdagmorgen rond 10.20 uur is op het Oude Huys een 76-jarige vrouw uit Helmond van haar tas beroofd. Zij liep daar. Plotseling voelde ze dat een fietser haar tas vastpakte. Het slachtoffer probeerde haar tas vast te houden. De fietser trok zo hard dat de vrouw de tas los liet. Zij kwam ten val. De jongen fietste met de tas in zijn hand en nog een fietser snel weg richting Kloosterweide. In de tas zaten medicijnen, een portefeuille en portemonnee met daarin enkele pasjes en een paar honderd euros. Het slachtoffer klaagde over een pijnlijke heup. Zij is voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.

Sterksel: Diefstal vogels
Tussen maandagavond 23.00 en dinsdagmorgen 10.00 uur zijn uit een volière, gelegen achter een woning, op de Pastoor Thijssenlaan meerdere vogels gestolen. Het slot van de toegangsdeur is geforceerd.

Riethoven: Snelheidscontrole
Dinsdagmorgen tussen 8.45 en 11.00 uur is op de Broekhovenseweg een snelheidscontrole gehouden. 488 voertuigen zijn gecontroleerd. 71 daarvan reden sneller dan de toegestane snelheid van 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid is 108 km/u.

Deurne: Aanrijding met gewonde
Dinsdagmorgen rond 7.40 uur raakte bij een aanrijding op de Liesselseweg Berktsedijk een 21-jarige automobiliste uit Deurne gewond. Zij reed op de Liesselseweg. Voor haar reed een 27-jarige automobilist uit Asten. De Astenaar remde af om rechtsaf de Berktsedijk op te rijden. De Deurnese kon haar voertuig niet tijdig tot stilstand brengen, waardoor een aan-rijding ontstond. De Deurnese klaagde over een pijnlijke nek. Zij is overgebracht naar het ziekenhuis.

Geldrop: Inbraak in een bedrijf
Tussen maandagmiddag 17.35 en dinsdagmorgen 8.25 uur is ingebroken in een bedrijf op de Molenstraat. Een ruit van een raam is vernield. Uit het pand is een televisie met video gestolen.

Deel: ' Politiebericht Brabant Zuid-Oost Eindhoven 16-07-2002 '
Lees ook