Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 18-02-2003 1e persbericht van dinsdag 18 februari 2003

Berichten uit de regio

Eindhoven: Man verdacht van aanranding
Maandag is in zijn woning in Woensel een 30-jarige man aangehouden. De man wordt ervan verdacht dat hij op dinsdag 4 februari op de Kronehoefstraat een 42-jarige Eindhovense vrouw heeft aangerand. De man pakte haar toen vast, deed haar onzedelijke voorstellen en betastte haar. De man kon na onderzoek aangehouden worden. Hij is voor verder onderzoek ingesloten.

Helmond / Deurne: Man raakt door verkeersgedrag auto en rijbewijs kwijt
In Deurne is maandag om 21.20 uur een 36-jarige automobilist uit die plaats aangehouden. Dat gebeurde nadat hij vanaf Helmond verschillende verkeersovertredingen had gepleegd. Een politiepatrouille zag hem over de Kasteel Traverse rijden. Daar reed hij ongeveer 135 km/u. terwijl 50 is toegestaan. Even verderop reed hij 150 km/u. Daar geldt een maximum snelheid van 70 km/u. De automobilist passeerde met veel risico andere verkeersdeelnemers en reed over verdrijvingsvlakken. In een woonwijk in Deurne reed hij met hoge snelheid, terwijl daar een 30 km-zone is. Het lukte uiteindelijk de automobilist te achterhalen. Zijn auto is in beslaggenomen en zijn rijbewijs is ingenomen. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Oirschot: Onder invloed
Dinsdag om 1.30 uur is op t Laar een 36-jarige automobilist uit Oost- West- en Middelbeers aangehouden. Hij had gedronken en blies bijna 1,15 promille. Zijn rijbewijs is ingenomen en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Deurne: Hennepkwekerij ontdekt na brand
Maandagmiddag rond 16.55 uur brak brand uit in een schuur bij een boerderij aan de Langstraat. In het voorste gedeelte van de schuur was eerder op de middag gelast. Mogelijk is dat de oorzaak van de brand. De achterkant was verhuurd. Dit gedeelte brandde ook uit. In dat gedeelte werd een hennepkwekerij ontdekt waar naar schatting 3500 planten stonden. De stroom werd voor de meter afgetapt en daarom werd het energiebedrijf gewaarschuwd. Er wordt een onderzoek gedaan naar de hennepkweker.

Veldhoven: Inbraak
Maandag rond 19.40 uur is bij een winkel aan de Pleintjes een ruit ingeslagen. Uit de winkel werd een nieuwe damesfiets weggenomen.

Deel: ' Politiebericht Brabant Zuid-Oost Eindhoven 18-02-2003 '
Lees ook