Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 18-07-2002 2e persbericht donderdag 18 juli 2002

Berichten uit de regio

Eindhoven: Diefstal auto
Vanaf de Jacob Reviuslaan is in de nacht van woensdag op donderdag een zwarte Volkswagen Golf met het kenteken PH-JF-85 gestolen.

Best: Plaatsnaamborden gestolen
Tussen woensdagmorgen en donderdagmorgen zijn vanaf de Hokkelstraat, de Antoniusweg en de Ringweg plaatsnaamborden gestolen. In totaal zijn negen borden weg. De standaards, waarop ze gemonteerd waren, zijn vernield en op sommige plaatsen in de sloot gegooid. De waarde van een bord is 900,=.

Budel Dorplein: Twee verdachten aangehouden
Donderdagmorgen zijn in Weert twee 19-jarige mannen uit die plaats aangehouden. Zij worden er van verdacht dat zij op zondag 7 juli in Budel Dorplein een 40-jarige bewoner van het asielzoekerscentrum met een bijtende stof in het gezicht hebben gespoten. Diezelfde morgen zouden zij ook een 57-jarige gekleurde vrouw uit Budel lastig gevallen en gediscrimineerd hebben. De daders reden die zondag in een rode auto. Of er een verband is met de schietincidenten van vorige week wordt onderzocht. De twee verdachten zijn voor onderzoek ingesloten en worden gehoord. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Deurne: Diefstal auto
In de nacht van woensdag op donderdag is vanaf het Hazenpad een zwarte Audi 80 met het kenteken FP-LN-77 gestolen.

Veldhoven: Snelheidscontrole
29 van de 381 voertuigen reden donderdag tussen 9.00 en 11.00 uur te hard bij een controle op de Nieuwstraat. De snelste reed 71 km/u. terwijl 50 is toegestaan.

Deel: ' Politiebericht Brabant Zuid-Oost Eindhoven 18-07-2002 '
Lees ook