Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 24-05-2002 2e persbericht van vrijdag 24 mei 2002

Berichten uit de regio

Eindhoven: Aanranding
Donderdagavond rond 23.55 uur is op de Boschdijk een 25-jarige vrouw uit Eindhoven door een onbekende bromfietser aangerand. De vrouw fietste over de Boschdijk. De bromfietser kwam naast haar rijden. De vrouw zag dat de man zich zat te bevredigen. Zij riep: rot op. Direct daarop greep de bromfietser de vrouw en betastte haar. Op dat moment kwam een tegenligger aangefietst. De vrouw fietste snel weg. Het signalement van de dader is: een man van rond de 30 jaar, normaal postuur, ongeveer 1.80 m lang. Hij droeg een leren jack en hij reed op een donkerkleurige bromfiets. De politie verzoekt getuigen contact op te nemen met de politie afdeling Gestel.

Eindhoven: Diefstal auto
Donderdag tussen 18.30 en 19.00 uur is vanaf de Glaslaan een rode personenauto, Subaru Justy, kenteken GS-HS-77, gestolen.

Eindhoven: Verdachte diefstal fiets aangehouden Vrijdagmiddag om 13.20 uur is een 29-jarige man uit Eindhoven aangehouden. Kort daarvoor had hij vanaf een bedrijfsterrein aan de Nachtegaallaan gepoogd een fiets weg te nemen. De eigenaar zag dat en sprak de man aan, die hierop de fietst terug in de stalling plaatste. Direct daarna zagen getuigen dat de Eindhovenaar een mountainbike uit de stalling nam en daarop wegfietste. De gewaarschuwde politie trof de man op de W. van Konijnen-burglaan aan. Hij is voor nader onderzoek ingesloten in het politiebureau.

Eindhoven: Snelheidscontrole
Vrijdag tussen 11.00 en 12.30 uur is op de John F Kennedylaan een snelheidscontrole gehouden. Van de 910 gecontroleerde voertuigen reden er 131 sneller dan 50 km/u. Zij kregen een proces-verbaal.

Eindhoven: Invalide man niet door aanrijding overleden Uit een ingesteld onderzoek blijkt dat de 66-jarige W.L. van Hirtum, die vrijdagavond op de Woenselse Markt, in zijn rolstoel, bleek te zijn aangereden en tengevolge daarvan zondagmorgen in het ziekenhuis overleed, niet ten gevolge van een aanrijding is overleden. Uit getuigen verhoor, sectie op het slachtoffer en een technisch onderzoek blijkt dat de man aan een hartstilstand is overleden. Hierdoor viel hij uit zijn rolstoel waarbij het leek alsof hij was aangereden. Bij dit ongeval is dus geen ander voertuig betrokken geweest.

Valkenswaard: Diefstal portemonnee
Donderdagmiddag rond 17.15 uur is van een 71-jarige vrouw uit Valkenswaard haar portemonnee gestolen. Zij was aan het winkelen op de Markt. Toen zij wilde afrekenen zag ze dat de klep van haar tas openstond en dat de portemonnee verdwenen was. In de portemonnee zat geld.

Asten: Diefstal uit vrachtauto
Vrijdag tussen 0.30 en 9.00 uur zijn uit een geparkeerde vrachtauto twee pallets met scheerapparaten (geen electrische) gestolen. Het zeil van de oplegger was opengesneden. De vrachtauto stond geparkeerd op een parkeerplaats aan de Lijsink.

Deel: ' Politiebericht Brabant Zuid-Oost Eindhoven 24-05-2002 '
Lees ook