Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 28-06-2002 3e persbericht van vrijdag 28 juni 2002

Berichten uit de regio

Eindhoven: Vrouw bestolen
Vrijdag rond 13.15 uur is een 80-jarige Eindhovense vrouw in haar woning aan de Kalverstraat bestolen door twee onbekende vrouwen. Rond 13.15 uur belde een vrouw aan en de bewoonster dacht dat de verpleegster aan de deur stond. Ze deed de deur open en de vrouw liep meteen naar binnen. Binnen kwam de bewoonster er achter dat het geen verpleegster was. De voordeur was open blijven staan en ongemerkt kwam een tweede vrouw binnen en deze is naar de eerste verdieping gegaan. De bewoonster hoorde iemand naar boven gaan en wilde daar ook naar toe maar zij werd tegengehouden door de eerste vrouw. De twee vrouwen verdwenen en toen miste de bewoonster twee paar nieuwe schoenen en een jurk. De waarde is ongeveer 110,=.

Eindhoven: Vrouw gewond bij aanrijding
Een 42-jarige vrouw uit Vlijmen is vrijdag om 15.50 uur gewond geraakt bij een aanrijding op de A2 ter hoogte van de Anthony Fokkerweg, rijrichting het zuiden. Een 53-jarige vrachtautobestuurder uit Best moest remmen en de vrouw die in een personenauto achter hem reed remde ook. Een 22-jarige vrachtautochauffeur uit Tsjechië zag been en ander te laat en kon niet op tijd remmen. Hij reed tegen de achterkant van de personenauto en duwde die tegen de voorste vrachtauto. De vrouw is met nek-, rug- en beenklachten in het MMC in Veldhoven opgenomen.

Reusel: Onder invloed


- Op de Turnhoutseweg is vrijdag om 19.55 uur een 46-jarige vrouw uit het Belgische Balen betrapt op het rijden onder invloed in een auto. Zij blies ruim 0,7 promille en kreeg een boete van 190,=.


- Op de zelfde weg werd om 20.15 uur een 60-jarige Tilburgse automobilist bekeurd omdat hij gedronken had. Hij blies ruim 1,5 promille. Zijn rijbewijs moest hij inleveren.

Deel: ' Politiebericht Brabant Zuid-Oost Eindhoven 28-06-2002 '
Lees ook