Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 30-06-2002 2e persbericht van zondag 30 juni 2002

Berichten uit de regio

Helmond: Man dreigt met nepwapen
Op de Isidoor Opsomerstraat is zondag om 14.30 uur een 42-jarige Helmonder aangehouden. De man zou in die straat zijn 41-jarige ex-vriendin bedreigd hebben met een vuurwapen. Toen de politie ter plaatse kwam stond hij nog voor de woning van zijn ex-vriendin en hij was bezig de teksten die hij met een viltstift op haar huis had gekalkt te verwijderen. De man had geen wapen bij zich, maar in zijn woning lag een aansteker in de vorm van een pistool. De aansteker in deze vorm was voor afdreiging geschikt en dus verboden. De aansteker is in beslag genomen en de man is voor verder onderzoek de cel ingegaan. Zijn ex-vriendin deed aangifte.

Geldrop: Man mishandelt vriendin
Een 33-jarige man uit Geldrop is zondag om 16.10 uur in zijn woning aan de Reinoutlaan aangehouden nadat hij zijn 47-jarige vriendin had mishandeld. De mishandeling was gebeurd toen zij onderweg waren met de auto. De vrouw was in het gezicht geslagen en bloedde flink. Zij schreeuwde om hulp en een medeweggebruiker hoorde dat, nam het kenteken op en belde de politie. Door het kenteken kwam de politie op het huisadres van verdachte en slachtoffer. De vrouw had een kapotte lip en een opgezwollen gezicht. Zij deed aangifte en de man is voor onderzoek in een cel gegaan.

Gemert: Man na mishandeling aangehouden
Op de Torrentinusstraat is zondag om 11.00 uur een 30-jarige man uit Gemert aangehouden. De man had afgelopen nacht zijn 19-jarige vriendin uit Gemert geslagen en geschopt. Zij was gevlucht en had elders onderdak gevonden. Daar kwam haar vriend zondagmorgen om 11.00 uur aan de deur. Hij bedreigde zijn vriendin en de man waarbij zij onderdak had gevonden met een mes. Laatstgenoemde kon hem het mes afpakken. De politie heeft hem voor onderzoek in de cel gezet.

Deel: ' Politiebericht Brabant Zuid-Oost Eindhoven 30-06-2002 '
Lees ook