Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven e.o. 1-07-2002 2e persbericht maandag 1 juli 2002

Politieberichten

Eindhoven: Verdachte aangehouden
Op de Pioenroosstraat is maandag om 11.55 uur een 32-jarige Eindhovenaar aangehouden. De man zou even daarvoor op de Leenderweg geprobeerd hebben geld weg te nemen van een 36-jarige Eindhovense vrouw. Zij nam geld op bij een pinautomaat. Op het moment dat het geld uit de automaat kwam, wilde de man het pakken maar de vrouw hield het geld stevig vast en begon te gillen. De man vluchtte zonder geld weg, achtervolgd door een ge-tuige. Deze hield de man op de Pioenroosstraat aan en gaf hem over aan de politie.

Eersel: Fietser gewond bij aanrijding
Bij een aanrijding op de kruising Provincialeweg Berkvenseweg is maandag om 11.25 uur een 16-jarige Eindhovense fietser gewond geraakt. De jongen fietste vanuit de Berkvense-weg de kruising op en gaf de 32-jarige automobiliste uit Hoogeloon die vanuit de richting Bladel over de Provincialeweg reed geen voorrang. De jongen is met een hoofdwond en kneuzingen in het MMC in Veldhoven opgenomen.

Eersel: Snelheidscontrole
Maandagmorgen is op de Schadewijk een snelheidscontrole gehouden. 7 automobilisten reden sneller dan de toegestane snelheid van 50 km/u. Zij kregen een proces-verbaal. De hoogst gemeten snelheid was 74 km/u.

Hapert: Verkeerscontrole
Maandagmorgen is op de kruising Castersedijk Oude Provincialeweg een verkeerscontrole gehouden. 8 automobilisten kregen een proces-verbaal voor: 2x rijden door roodlicht; 5x niet dragen van de autogordel en 1x niet volgen van verplichte rijrichting.

Deurne: Inbraak in een woning
Maandagmorgen is ingebroken in een woning op de Hulsbos. Aan de achterzijde is een raam geforceerd. Uit de woning zijn sieraden en geld gestolen.

Veldhoven: Verkeerscontrole
Maandagmorgen is op de kruising Provincialeweg De Run een verkeerscontrole gehouden. 6 automobilisten kregen een proces-verbaal voor: 4x rijden door het roodlicht en 2x verlopen APK keuring.

Deel: ' Politiebericht Brabant Zuid-Oost Eindhoven e.o 01-07-2002 '
Lees ook