Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven e.o. 2-08-2002 2e Persbericht van vrijdag 2 augustus 2002

Berichten uit de regio

Eindhoven: Diefstal auto
Tussen donderdagavond 19.00 en vrijdagmorgen 9.00 uur is vanaf de Schalmstraat een zwarte personenauto, Alfa Romeo 75, kenteken DL-ND-19, gestolen.

Eindhoven: Verdachte diefstal fiets aangehouden

Vrijdagmorgen om 11.15 uur is een 33-jarige man uit Eindhoven aangehouden. Even daar-voor had hij op de Fuutlaan een fiets weggenomen. De gewaarschuwde politie trof de man met de fiets op de Boschdijk aan. De fiets is veilig gesteld. De verdachte is ingesloten in het politiebureau.

Eindhoven: Verdachte aangehouden

Vrijdagavond rond 12.30 uur is op de Kruisstraat een 24-jarige automobilist uit Eindhoven aangehouden. Bij controle bleek de verzekering van de auto verlopen was. De man weigerde zijn naam op te geven en voegde onwelvoeglijke taal naar de agent. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau. Tegen verdachte is proces-verbaal opgemaakt.

Bladel: Diefstal vrachtauto

Vanaf de Leemskuilen is vanmorgen tussen 00.00 uur en 05.30 uur een vrachtauto met oplegger, merk Volvo,type FH 12, kleur rood, voorzien van het kenteken BF-XJ-28, weggenomen. De vrachtauto met oplegger was geladen met cosmetica producten en is in de loop van de dag leeg aangetroffen in België.

Deel: ' Politiebericht Brabant Zuid-Oost Eindhoven e.o 02-08-2002 '
Lees ook