Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven e.o. 3-03-2003 4e Persbericht van maandag 3 maart 2003 Berichten uit de regio

Helmond: Diefstal personenauto
Vanaf de Christinalaan is tussen zondag 14.30 uur en maandag 15.30 uur een personenauto, merk BMW, type 325TD, kleur blauw, voorzien van het kenteken LH-LH-16, weggenomen.

Helmond: Mishandeling
Vanmorgen omstreeks 04.00 uur zijn op de Heistraat twee Helmonders van 14 en 16 jaar oud door drie tot nu toe onbekende jongens mishandeld. De slachtoffers waren met de fiets op weg naar huis en werden op de Heistraat aangesproken door drie jongens op de fiets die direct begonnen te vervelen. Zij hadden opmerkingen over de kostuums die de slachtoffers aan hadden. Hierna fietsten ze door maar keerden even verder weer om en kwamen terug. Een van hen sloeg naar een van de slachtoffers die daarop op de grond viel. Hierna werd hij geschopt en geslagen met een ketting. Toen het andere slachtoffer begon te roepen dat ze ermee op moesten houden werd ook hij geschopt en geslagen waarbij ook een ketting gebruikt werd. Hierna vetrokken de drie op de fiets. De politie stelt een onderzoek naar de juiste toedracht in en verzoekt eventuele getuigen de politie te bellen.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Brabant Zuid-Oost Eindhoven e.o 03-03-2003 '
Lees ook