Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven e.o. 3-06-2002 2e Persbericht van maandag 3 juni 2002

Berichten uit de regio

Eindhoven: Verduistering auto
Door de politie Rotterdam zijn zondagavond rond 19.00 uur een 42-jarige man uit die stad en een 26-jarige vrouw zonder bekende woon- of verblijfplaats aangehouden. De vrouw had in Eindhoven bij een verhuurbedrijf een auto gehuurd maar deze niet meer teruggebracht. De auto werd door de politie in Rotterdam teruggevonden. Het duo is op het politiebureau in Eindhoven ingesloten.

Helmond: Vervalsing paspoort
Op de Graandijk is vanmorgen om 09.15 uur een 27-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats aangehouden. De man had zich bij een bedrijf aldaar gemeld met een vervalst paspoort. Hij is voor onderzoek overgebracht naar het bureau en inverzekering gesteld. Het paspoort is inbeslaggenomen.

Nuenen: Diefstal uit een bedrijf
Uit een bedrijf aan de Helsestraat zijn zaterdag tussen 01.00 uur en 08.30 uur een zit maaimachine, enkele rijzadels, teugels, hoofdstellen en bitten, weggenomen. Men kwam het bedrijf binnen verbreking van een deur.

Best: Diefstal uit nieuwbouw woningen
Tussen zaterdagmiddag 17.00 uur en maandagmorgen 07.30 uur zijn er uit twee nieuwbouw woningen aan de Pinkvelden de juist geïnstalleerde CV ketels weggenomen. Uit een garage bij een andere woning werd een schaafmachine weggenomen. Onbekend is hoe men op het met hekken afgesloten bouwterrein is kunnen komen.

Eindhoven: Tasjesroof
Vanmiddag omstreeks 13.20 uur is op de Woenselse Markt de tas van een 28-jarige Eindhovense vrouw geroofd. Het slachtoffer liep naar haar auto toen er plotseling een bromfiets met daarop twee jongemannen met een zwarte en een witte helm langs haar reed en de tas van haar schouder rukte. De daders verdwenen richting Kloosterdreef. In de tas bevonden zich een portemonnaie met een klein geldbedrag en een mobiele telefoon.

Deel: ' Politiebericht Brabant Zuid-Oost Eindhoven e.o 03-06-2002 '
Lees ook