Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven e.o. 4-06-2002
1epersberichtdinsdag4juni2002


Politieberichten

Eindhoven: Verdachten aangehouden
Dinsdagmorgen rond 4.55 uur zijn op de hoek Torricellistraat - Edisonstraat twee mannen, 23 jaar, uit Eindhoven aangehouden. Even daarvoor hadden zij op de Edisonstraat een ruit van een geparkeerde auto vernield. De gewaarschuwde politie trof hen aan. De verdachten zijn voor nader onderzoek ingesloten in het politiebureau.

Son: Overval op een benzinestation
Maandagavond rond 18.15 uur is een overval gepleegd op een benzinestation op de Eind-hovenseweg. Twee mannen kwamen het station binnen. Een van hen bleef in de deur-opening van de shop staan. De andere liep naar de balie en vroeg om een kaart. Vervolgens liep hij achter de balie, bedreigde het personeelslid met een mes en eiste geld. Onmiddellijk daarop deed de dader een greep in de kassa. De mannen reden op een scooter richting Eindhoven weg. Onbekend hoeveel geld er verdwenen is.

Gerwen: Inbraak in een woning
Maandagavond tussen 18.00 en 21.45 uur is ingebroken in een woning op de Heilig Kruis-gildelaan. Aan de achterzijde is een ruit vernield. Uit de woning verdwenen 2 playstations en een spaarpotje.

Nuenen: Snelheidscontrole
Maandag tussen 16.05 en 18.00 uur is op de Collsehoefdijk een snelheidscontrole gehou-den. 2337 voertuigen zijn gecontroleerd. 19 daarvan reden sneller dan 80 km/u. Zij kregen een proces-verbaal. De hoogst gemeten snelheid was 126 km/u.

Mierlo: Snelheidscontrole
Maandagavond tussen 19.35 en 21.30 uur is op de Bekelaar een snelheidscontrole gehou-den. Van de 382 gecontroleerde voertuigen reden er 78 sneller dan 50 km/u. Zij kregen een proces-verbaal. De hoogst gemeten snelheid was 85 km/u.

Deurne: Verdachten met drugs aangehouden
Maandagavond rond 23.00 uur zijn op het Postpaadje twee mannen, 24 en 25 jaar, uit Deurne aangehouden. Bij controle bleek dat de 25-jarige man witte poeder aan zijn neus had zitten. Bij hem trof de agent een zakje cocaïne en bij de 24-jarige man 6 zakjes cocaïne aan. De zakjes cocaïne zijn inbeslaggenomen. De verdachten zijn voor nader onderzoek overge-bracht naar het politiebureau.

Geldrop: Inbraak in een woning
Afgelopen nacht is ingebroken in een woning op de Bovenland. De achterdeur is openge-broken. Uit de woning verdween een handtas en een portemonnee. In de handtas en portemonnee zaten persoonsbescheiden en pasjes.

Asten: Diefstal auto
Tussen maandagavond 22.00 en dinsdagmorgen 6.45 uur is vanaf de Asterstraat een witte bestelauto, Volkswagen Caddy, kenteken VN-GV-90, gestolen.

Middelbeers: Diefstal auto
Tussen maandagavond 22.15 en dinsdagmorgen 7.30 uur is vanaf de Zonnedauw een zwarte personenauto, Volkswagen Golf 2, kenteken PF-53-BZ, gestolen.

Bladel: Verkeerscontrole
Dinsdagmorgen is op de P.G. Ballingslaan een verkeerscontrole gehouden. 9 automobilisten kregen een proces-verbaal: 6x overtreding van de snelheid. De hoogst gemeten snelheid was 70 km/u. 50 km/u was de toegestane snelheid. 3 automobilisten kregen een bon voor het niet dragen van de autogordel.

Son: Inbraak in een stal
Afgelopen nacht is ingebroken in een stal van een woning op de Sonniuswijk. De toegangs-deur is geforceerd. Uit de stal zijn 2 rijzadels gestolen.

Son: Inbraak in een bedrijf

Deel: ' Politiebericht Brabant Zuid-Oost Eindhoven e.o 04-06-2002 '
Lees ook