Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven e.o. 7-06-2002 2e Persbericht 7 juni 2002

Persberichten uit de regio:

Eindhoven: Aanranding
Vrijdagmorgen rond 8.30 uur is op de Eisenhowerlaan een 20-jarige fietster uit Eindhoven door een onbekende bromfietser aangerand. Toen zij over het fietspad de berenkuil uit kwam gefietst reed de bromfietser tegen haar aan. Direct daarop greep hij de vrouw bij haar billen en zei wat. De vrouw stopte en sloeg zijn hand weg. De bromfietsers pakte haar stevig vast, deed zijn broek open en liet zijn geslachtsdeel zien. Het slachtoffer wist zich los te rukken en fietste snel weg richting Helmond. De bromfietser kwam haar achterna, doch keerde om toen er enkele fietsers aankwamen gereden. De dader was een blanke jongen, 1.70 tot 1.75 m groot en slank van postuur. Geschatte leeftijd rond de 18 jaar. Hij droeg een blauwe spijkerbroek, sportieve jas en op zijn rug een rugzak. De verdachte reed op een zwarte scooter.

Helmond: Verdachte diefstal uit winkel aangehouden Vrijdag om 12.00 uur is op de Markt een 20-jarige vrouw uit Helmond aangehouden. Zij nam daar uit een winkel een make-up kwast ter waarde van 4 euros weg zonder deze bij de kassa af te rekenen. Zij is overgebracht naar het politiebureau. De verdachte kreeg een geldboete van 115 euros opgelegd.

Valkenswaard: Verdachte diefstal uit winkel aangehouden Vrijdagmorgen rond 11.20 uur is op de Corridor een 55-jarige vrouw uit Valkenswaard aangehouden. Zij nam daar uit een winkel levensmiddelen ter waarde van 3.90 euros weg zonder deze bij de kassa af te rekenen. De verdachte is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Zij kreeg een geldboete van 115 euros opgelegd.

Budel: Snelheidscontrole
Vrijdagmorgen tussen 7.40 en 11.50 uur is op de Mulkstraat een snelheidscontrole gehou-den. 679 voertuigen zijn gecontroleerd. 296 daarvan reden sneller dan 50 km/u. Zij kregen een proces-verbaal. Een motorrijder reed 107 km/u.

Aarle-Rixtel: Automobiliste gewond
Vrijdagmiddag rond 12.30 uur raakte bij een eenzijdig ongeval op de Helmondseweg een 54-jarige automobiliste uit Helmond gewond. Zij reed daar richting Aarle-Rixtel. Door onbekende oorzaak raakte zij de macht over het stuur kwijt en botste tegen een lantaarnpaal. De vrouw klaagde over een pijnlijke nek en rug.

Deel: ' Politiebericht Brabant Zuid-Oost Eindhoven e.o 07-06-2002 '
Lees ook