Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven e.o. 9-07-2002 persbericht van dinsdag 9 juli 2002

Politieberichten

Eindhoven: Inbraak in een bedrijf
Tussen maandagavond 18.30 en dinsdagmorgen 8.30 uur is ingebroken in een bedrijf op de Pietersbergweg. Aan de achterzijde is een ventilatorrooster opengebroken. Uit het pand ver-dween communicatieapparatuur ter waarde van 3.419.

Helmond: Verdachten aangehouden
Dinsdagmorgen rond 11.05 uur zijn in het belastingkantoor op de Stationsstraat 2 mannen, 29 en 30 jaar oud, uit Italië aangehouden. Zij vroegen daar een sofi-nummer aan met valse identiteitsbewijzen. De identiteitsbewijzen zijn inbeslaggenomen De verdachten zijn voor on-derzoek overgebracht naar het politiebureau.

Helmond: Verdachte diefstal uit winkel aangehouden Dinsdagmorgen rond 11.35 uur is in een winkel op de Veestraat een 24-jarige vrouw uit Hel-mond aangehouden. Zij nam daar kleding en huishoudelijke artikelen weg zonder deze bij de kassa af te rekenen. Een winkelmedewerker die dat zag hield de verdachte aan en droeg haar over aan de politie. Zij is voor nader onderzoek overgebracht naar het politiebureau.

Valkenswaard: Inbraak in een bedrijf
Tussen maandagavond 20.00 en dinsdagmorgen 3.00 uur is ingebroken in een bedrijfspand op de Hofnar. Het slot van de achterdeur is geforceerd. Uit het pand verdween een flat-screen beeldscherm.

Geldrop: Verkeerscontrole
Dinsdagmorgen is op de Nuenenseweg een verkeerscontrole gehouden. 3 automobilisten kregen een proces-verbaal voor het niet dragen van de autogordel.

Eersel: Verdachte aangehouden
Dinsdagmorgen rond 8.25 uur is een 37-jarige man uit Eindhoven aangehouden. Eerder op de ochtend had hij een auto op de Hint opengebroken. Een getuige zag de man daar bij de auto weglopen. De gewaarschuwde politie zag kort daarna de verdachte uit de Mattheus Eerseliusstraat komen lopen. De agent sprak hem aan, waarop de man hard wegliep. Na een korte achtervolging kon de verdachte op de Postakkers worden aangehouden. Hij is voor onderzoek ingesloten in het politiebureau. De man wordt ook verdacht van een woning-inbraak en heling.

Veldhoven: Verdachte diefstal uit winkel aangehouden Dinsdagmorgen om 11.00 uur is in een winkel op de Dommelshei een 27-jarige man uit Veld-hoven aangehouden. Hij nam daar snoepgoed weg zonder deze bij de kassa af te rekenen. De verdachte is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

Deel: ' Politiebericht Brabant Zuid-Oost Eindhoven e.o 09-07-2002 '
Lees ook