Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven e.o. 15-05-2002 3e Persbericht 15 mei 2002

Persberichten uit de regio:

Eindhoven: Verdachte met vals paspoort aangehouden In een bank op het Stationsplein is woensdag rond 18.00 uur een 26-jarige Eindhovenaar aangehouden. De verdachte probeerde met een vals paspoort geld te krijgen. Hij is voor verder onderzoek ingesloten op het politiebureau.

Eindhoven: Verdachte aangehouden
Op het Stratumseind is woensdag rond 14.05 uur een 37-jarige Eindhovenaar aangehouden. Bij de verdachte werden een mes en pepperspray aangetroffen. Deze zijn in beslag genomen. De verdachte is voor verder onderzoek overgebracht naar het politiebureau. Na verhoor is hij naar huis gestuurd. Tegen hem wordt een proces-verbaal opgemaakt.

Eindhoven: Autogordelcontrole
Op de Fuutlaan is woensdag tussen 15.30 en 17.00 uur een autogordelcontrole gehouden. Hierbij werden 30 autos gecontroleerd. Zes personen kregen een bekeuring omdat ze geen gordel droegen.

Helmond: Zakkenroller
Op de Veestraat is woensdag tussen 13.30 en 14.00 uur 48-jarige vrouw uit Helmond het slachtoffer van een zakkenroller geworden. De vrouw was aan het winkelen en bemerkte plotseling dat haar portemonnee uit haar tas was gehaald. In de portemonnee zaten pasjes en ongeveer 40 Euro.

Helmond: Woninginbraak
Uit een woning aan het Janssen & Fritsenplein zijn woensdag tussen
1.00 en 14.00 uur een stereo, drie mobiele telefoons, sieraden, een paar honderd Euro en sleutels gestolen. Het is vooralsnog onbekend hoe de dader is binnengekomen.

Helmond: Verdachte met vals paspoort aangehouden Bij de belastingdienst aan het Stationsplein is woensdag rond 13.50 uur een 24-jarige man uit Helmond aangehouden. De verdachte probeerde met een vals paspoort een sofi-nummer aan te vragen. Hij is voor verder onderzoek overgebracht naar het politiebureau.

Deurne: Aanhangwagen gestolen
Vanaf een parkeerplaats aan de Biesdeel is tussen dinsdag 17.00 uur en woensdag 12.00 uur een tweewielige zilverkleurige aanhangwagen met het kenteken XY-82-XH gestolen. De aanhangwagen was met een slot aan een boom vastgemaakt.

Gemert: Autogordelcontrole
Op de St. Annastraat is woensdag tussen 13.00 en 14.00 uur een autogordelcontrole gehouden. Hierbij werden tien personen bekeurd.

Lage Mierde: Snelheidscontrole
Op de Hoogemierdseweg is woensdag tussen 16.50 en 18.55 uur een snelheidscontrole gehouden. Hierbij werden 349 voertuigen gecontroleerd. 34 bestuurders reden harder dan de toegestane snelheid van 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid is 71 km/u.

Veldhoven: Zakkenrollerij
In een winkel aan de Lei is woensdag rond 16.45 uur een 51-jarige Veldhovense het slachtoffer van een zakkenroller geworden. De vrouw was in de winkel tijdschriften aan het bekijken. Toen ze even later bij de kassa wilde betalen ontdekte ze dat haar portemonnee uit haar jaszak was gehaald. In de portemonnee zaten pasjes en ongeveer tien Euro.

Ook in een winkel aan de Pleintjes is woensdag rond 17.00 uur een zakkenroller actief geweest. Een 31-jarige vrouw uit Veldhoven bemerkte bij de kassa dat haar portemonnee uit haar tas was weggenomen. In de portemonnee zaten een rijbewijs en pasjes.

Deel: ' Politiebericht Brabant Zuid-Oost Eindhoven e.o 15-05-2002 '
Lees ook