Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven e.o. 15-07-2002 2e Persbericht van maandag 15 juli 2002

Berichten uit de regio

Eindhoven: Verkeerscontrole
Bij een verkeerscontrole op de Frederiklaan zijn vanmorgen 22 automobilisten bekeurd voor het niet dragen van de autogordel. 2 automobilisten kregen een verbaal voor het overschrijden van de maximum snelheid en een automobilist kreeg een verbaal voor het niet handsfree bellen.

Deurne: Diefstal uit een woning
Tussen zondagmiddag 14.00 uur en maandagmorgen 07.20 uur is er ingebroken in een woning aan de Kennelweg. Uit de woning is een digitale satellietontvanger weggenomen. Onbekend is hoe men is binnengekomen.

Eindhoven: Tasjesroof
Maandagmorgen omstreeks 11.50 uur is in het winkelcentrum Woensel een 78-jarige Eindhovense van haar boodschappentas beroofd. De vrouw liep met haar boodschappentas naar de parkeerplaats toen de tas plotseling door een ongeveer 20-jarige man, onverzorgd uiterlijk, blank, mager, zwart haar, gekleed in een zwart jack, uit haar handen werd gerukt. Vervolgens rende de dader weg in de richting van het postkantoor. In de tas zaten dagelijkse boodschappen en een portemonnaie met wat klein geld en een klantenkaart.

Eindhoven: Tasjesroof
Een 31-jarige Eindhovense is vanmorgen omstreeks 11.00 uur op het Nederlandplein van haar portemonnaie beroofd. De vrouw kwam uit een winkel en wilde haar portemonnaie in haar zak stoppen toen deze plotseling door een man, ongeveer 30 jaar, blank, slank postuur, lengte ongeveer 1,75 cm, kaal geschoren hoofd, gekleed in een blauwe spijkerbroek en een kort zwart jack, uit haar hand gegrist werd. Na zijn daad rende de dader hard weg.

Son: Tasjesroof
Vanmorgen omstreeks 11.45 uur is op de Airbornestraat een 85-jarige Sonse vrouw door een onbekende man van haar tas en een envelop met geld beroofd. De vrouw was op weg naar het postkantoor om de brief te posten toen haar tas en de envelop met geweld uit haar handen werd gerukt. De dader rende samen met een andere jongen naar het tunneltje onder de Nieuwstraat. In de tas zaten een portefeuille met papieren, een portemonnaie met een klein geldbedrag, sleutels wat kleine spullen.

Mierlo: Diefstal uit koeienstal
Uit een koeienstal aan de Heer de Heuschweg zijn tussen zondag 21.00 uur en maandag 09.00 uur een computer en twee boormachines weggenomen. Onbekend is hoe men de stal is binnen gekomen.

Helmond: Bromfietser gewond bij aanrijding
Een 27-jarige bromfietser uit Bakel is vanmorgen omstreeks 11.55 uur gewond geraakt bij een aanrijding met een personenauto op de kruising Lucas Gasselstraat Dr. Ledelstraat. Een 43-jarige Helmondse automobilist reed over de Lucas Gasselstraat in de richting van de Willem Prinzenstraat. Op genoemde kruising sloeg de automobilist rechtsaf de Boestiusstraat in en verleende daarbij geen voorrang aan de hem, op het fietspad, tegemoetkomende bromfietser waardoor een aanrijding ontstond. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Brabant Zuid-Oost Eindhoven e.o 15-07-2002 '
Lees ook