Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven e.o. 16-07-2002
1e persbericht dinsdag 16 juli 2002

Politieberichten

Eindhoven: Aanrijding met gewonde
Maandagavond rond 20.25 uur raakte bij een aanrijding op de kruising Aalsterweg Bou-tenslaan een 41-jarige fietser uit Eindhoven gewond. Hij fietste daar genoemde kruising op richting Waalre. Een uit tegenovergestelde richting komende automobilist sloeg linksaf de Boutenslaan op. De automobilist liet daarbij de fietser niet voorgaan. De fietser liep daarbij enkele schaafwonden op. De automobilist, rijdende in een metallic-blauwe BMW Cabrio, reed door zonder zijn identiteit bekend te maken.

Eindhoven: Dodelijk ongeval
Dinsdagmorgen rond 0.20 uur raakte bij een eenzijdige ongeval op de Kruisstraat een 28-jarige motorrijder uit Eindhoven zwaar gewond. Door onbekende oorzaak raakte de man daar van de weg. Hij reed het trottoir op en botste tegen een gevel van een winkelpand. De Eindhovenaar is overgebracht naar het ziekenhuis. De man overleed enige tijd later.

Eindhoven: Roodlichtcontrole
Dinsdagmorgen tussen 9.00 en 10.00 uur is op de kruising Tongelresestraat Insulindelaan een roodlichtcontrole gehouden. 4 automobilisten kregen een proces-verbaal voor het negeren van het roodlicht.

Helmond: Aanrijding met gewonde
Dinsdagmorgen rond 0.25 uur raakte bij een eenzijdig ongeval op de Bruhezerweg een 29-jarige automobiliste uit Helmond gewond. Zij reed daar richting Peeleik. Door onbekende oorzaak raakte zij van de weg en botste tegen een boom. De vrouw is voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.

Helmond: Inbraak in een bedrijf
Afgelopen nacht is ingebroken in een bedrijf op de Nachtegaallaan. De ruit van de toegangsdeur is vernield. Uit het pand zijn diverse pakjes sigaretten gestolen.

Budel: Autogordelcontrole
Maandagmiddag is op de Dorpsstraat een autogordelcontrole gehouden. 4 automobilisten kregen een proces-verbaal voor het niet dragen van de autogordel.

Gemert: Verdachte vernieling aangehouden
Dinsdagmorgen om 0.15 uur is een 18-jarige man uit Gemert aangehouden. Getuigen zagen op de Wassenaarstraat dat de man meerdere buitenspiegels van geparkeerde autos aftrapte. De gewaarschuwde politie trof de verdachte daar aan. Hij is overgebracht naar het politiebureau.

Bladel: Inbraak in een bedrijf
Afgelopen nacht is ingebroken in een bedrijf op de Raambrug. Een raam is vernield. Uit het pand verdwenen 3 computers.

Reusel: Diefstal bedrijfsauto
Tussen maandagmiddag 16.30 en dinsdagmorgen 8.30 uur is vanaf een terrein bij een bedrijf op de Turnhoutseweg een witte bedrijfsauto, Mercedes Benz 407D, kenteken BY-65-GJ, gestolen.

Geldrop: Overval
Dinsdagmorgen rond 0.25 uur is op de parkeerplaats de Meelakkers op de A67 een 38-jarige automobilist uit Geldrop overvallen. De man stapte daar uit zijn auto om een sanitaire stop te maken. Twee onbekende mannen kwamen naar hem toegelopen. Een van die mannen bedreigde de Geldroppenaar met een vuurwapen. Hij eiste geld en deed een greep in zijn kontzak. Vervolgens pakte die man een enveloppe, met daarin 700 euro, van het dashboard weg. Onmiddellijk daarna vluchtten beide mannen in onbekende richting weg.

Deel: ' Politiebericht Brabant Zuid-Oost Eindhoven e.o 16-07-2002 '
Lees ook