Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven e.o. 17-06-2002 2e persbericht 17 juni 2002

Persberichten uit de regio:

Eindhoven: Verdachte van wegnemen portemonnee aangehouden In een verzorgingstehuis in het stadsdeel Gestel is maandag rond 12.45 uur een 28-jarige man uit Tilburg aangehouden. Hij wordt verdacht van het wegnemen van een portemonnee van een medewerker. De verdachte werd door het personeel op diverse afdelingen gezien. Toen het personeel hem hierop aansprak kon hij daar geen redelijke verklaring voor geven. Vervolgens werd de politie ingeschakeld. Bij de verdachte werden 850 Euro aangetroffen. Deze zijn in beslag genomen. De man is voor verder onderzoek overgebracht naar het politiebureau.

Eindhoven: Bromfietser en bijrijder rijden zonder helm Op de Pastoriestraat zijn maandag rond 14.15 uur een 15-jarige en een 14-jarige Eindhovenaar betrapt terwijl ze zonder helm op een bromfiets reden. Uit onderzoek bleek vervolgens dat de bestuurder nog geen 16 jaar is en dat hij de bromfiets van zijn broer had meegenomen zonder dat deze daarvan op de hoogte was. Beiden zijn overgebracht naar het politiebureau. Na verhoor zijn zij naar huis gestuurd met bekeuringen voor de diverse overtredingen.

Eindhoven: Ramkraak
Bij een bedrijf aan de Herentalsweg heeft maandag tussen 4.30 en 4.45 uur een ramkraak plaatsgevonden. De achterdeur en het kozijn werden volledig vernield. Uit het pand wordt een grijze scooter van het merk Gilera vermist.

Beek en Donk: Vogels gestolen
Uit een volière behorende bij een woning aan de Pater de Leeuwstraat zijn tussen vrijdag 18.00 uur en zondag 18.00 uur een koppel veldkwartels, een lijster, een vink en een kanarie gestolen. De dader heeft de volière opengebroken om bij de vogels te komen.

Heeze: Tuinstel gestolen
Uit een tuin behorende bij een woning aan de Saturnus is zondag tussen 2.00 en 18.00 uur een tuinstel gestolen. De dader kwam in de tuin door een tuinpoort open te breken.

Leende: Brand in papiercontainer
Afgelopen weekend is brand ontstaan in een papiercontainer op een terrein van een school in Leende. De brandweer heeft de brand geblust. De container is geheel uitgebrand. Er wordt rekening gehouden met brandstichting.

Mierlo: Motorboot gestolen
Uit een bedrijfspand aan de Nijverheidsweg is tussen vrijdagavond 19.00 uur en maandagochtend 7.00 uur een beige motorboot van het merk Mariah, type 211 Talahar, met het kenteken 29-93-YD gestolen. De boot heeft op de flanken zwarte en goudkleurige strepen en stond op een boottrailer die ook wordt vermist. De dader kwam binnen door een raam van het pand te vernielen.

Veldhoven: Fietser rijdt tegen betonnen paal
Op de Heemweg is maandagmiddag rond 15.00 uur een 15-jarige fietser uit Veldhoven door nog onbekende oorzaak tegen een betonnen paal gereden. Hij viel en liep een verwondingen in zijn gezicht en op zijn been op. Hij is overgebracht naar het MMC in Veldhoven.

Veldhoven: Auto gestolen
Vanaf de Run is tussen zondagavond 20.30 uur en maandagochtend 9.30 uur een grijze Volvo V40 met het kenteken XD-JH-03 gestolen. De auto werd daar bij een bedrijf geparkeerd. De sleutel lag in de brievenbus die vermoedelijk door de dader is opengebroken.

Deel: ' Politiebericht Brabant Zuid-Oost Eindhoven e.o 17-06-2002 '
Lees ook