Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven e.o. 19-02-2003 3e Persbericht van woensdag 19 februari 2003 Berichten uit de regio

Eindhoven: Aanhouding voor drugsbezit
Op de Tongelresestraat is vanmiddag om 16.35 uur een 19-jarige inwoner van Eindhoven aangehouden. Bij controle bleek dat de man in het bezit was van een XTC pil en 2.5 gram cocaïne. De verdachte is overgebracht naar het bureau en na verhoor heengezonden. De drugs zijn inbeslaggenomen.

Bakel: Onder invloed
Vanmiddag om 17.00 uur is op de Aarle Rixtelseweg een 41-jarige automobilist uit Bakel aangehouden. Bij controle bleek dat de bestuurder onder invloed was. De ademanalyse gaf een alcoholpromillage van 2.0 promille aan. De verdachte kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van 10 uur. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Helmond: Aanhoudingen na schieten
Drie Helmonders, een van 13 jaar oud en twee van 14 jaar oud, zijn vanavond om 19.00 uur op het station aan de Deltaweg aangehouden. Zij worden ervan verdacht met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp te hebben geschoten op enkele bushokjes. Bij controle bleek dat een van hen munitie voor een luchtdrukpistool bij zich had. In de struiken naast het station is korte tijd later een luchtdrukpistool aangetroffen. De verdachten zijn voor onderzoek overgebracht naar het bureau. De munitie en het luchtdrukpistool zijn inbeslaggenomen.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Brabant Zuid-Oost Eindhoven e.o 19-02-2003 '
Lees ook