Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven e.o. 26-07-2002 2e persbericht 26 juli 2002

Persberichten uit de regio:

Helmond: Verdachte winkeldiefstal aangehouden
Vrijdagmiddag om 13.00 uur is in een winkel op het Gerardusplein een 30-jarige vrouw uit Helmond aangehouden. Zij nam daar goederen met een waarde van 13.35 euro weg zonder deze bij de kassa af te rekenen. De vrouw is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Tegen de verdachte is proces-verbaal opgemaakt.

Asten: Aanrijding met gewonden
Vrijdagmorgen rond 9.50 uur raakte bij een aanrijding op de Dijkstraat een 18-jarige automobilist en een 66-jarige fietster, uit Asten gewond. De fietster fietste, komende uit de richting Asten, over het fietspad van de Dijkstraat. Gekomen op de fietseroversteekplaats verleende zij niet de vrije doorgang aan de automobilist. Een aanrijding was het gevolg. De vrouw klaagde over een pijnlijke rug en hoofd. De automobilist raakte gewond aan een been en liep diverse kneuzingen op. Beiden zijn overgebracht naar het ziekenhuis.

Best: Verdachte aangehouden
Vrijdagmiddag rond 13.30 uur zag een agent op de Oirschotseweg een hem bekende 39-jarige man uit s Hertogenbosch op een bromfiets rijden. Het was de agent bekend dat de man een rij-ontzegging had. Tevens droeg hij geen helm. De man kreeg een bekeuring. Even later reed de man weer op zijn bromfiets nu over de Salderes. Hij is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Tegen de verdachte is een proces-verbaal opgemaakt.

Best: Verkeersborden teruggevonden
Na een onderzoek heeft de politie van de afdeling Best-Oirschot-Son in de woning van een 17-jarige jongen uit Middelbeers zeven verkeersborden aangetroffen. Het gaat om twee plaatsnaamborden van Best, twee plaatsnaamborden van Oostelbeers, twee plaatsnaamborden van Middelbeers en een bord nadering voorrangsweg. De borden werden eerder deze maand vanuit de gemeentes weggenomen. De aangetroffen borden zijn inmiddels weer overhandigd aan de betreffende gemeentes. De 17-jarige verdachte en een 16-jarige verdachte uit Oostelbeers zijn vrijdag uitgenodigd op het politiebureau voor verhoor.

Geldrop: Eenzijdig ongeval
Vrijdagmorgen rond 0.45 uur raakten bij een eenzijdig ongeval op de A67 ter hoogte van de afslag Geldrop een 22-jarige automobilist uit Eindhoven en drie inzittenden licht gewond. De man reed daar richting Eindhoven. Door nog onbekende oorzaak raakte hij van de weg, reed de berm in en sloeg vervolgens over de kop. Allen zijn voor behandeling van de opgelopen schrammen overgebracht naar het ziekenhuis.

Hoogeloon: Snelheidscontrole
Vrijdagmorgen tussen 8.45 en 11.00 uur is op de Vessemseweg een snelheidscontrole gehouden. 214 voertuigen zijn gecontroleerd. 45 daarvan reden sneller dan 50 km/u. Zij kregen een proces-verbaal. De hoogst gemeten snelheid was 73 km/u.

Veldhoven: Vrouw gewond
Vrijdagmorgen rond 10.15 uur raakte bij een aanrijding op de Kempenbaan een 36-jarige vrouw uit Leersum gewond. Zij zat in de auto bestuurd door een 41-jarige man uit Leersum die daar achter een 30-jarige automobilist uit Kerkrade reed. De man uit Kerkrade moest remmen voor een oranje verkeerslicht. De automobilist uit Leersum kon niet tijdig zijn voertuig tot stilstand brengen en botste tegen zijn voorganger. De vrouw klaagde over een pijnlijke rug. Zij is overgebracht naar het ziekenhuis.

Veldhoven: Brand
Afgelopen nacht is op de Wagenmaker een caravan geheel uitgebrand. De brandweer heeft de brand geblust. Een naast de caravan geparkeerde auto liep brandschade op. De oorzaak van de brand is nog onduidelijk.

Deel: ' Politiebericht Brabant Zuid-Oost Eindhoven e.o 26-07-2002 '
Lees ook