Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven e.o. 27-05-2002 3e Persbericht 27 mei 2002

Persberichten uit de regio:

Helmond: Geld gestolen
Uit een woning aan de Oude Huys is maandagmiddag geld gestolen. De dader kwam binnen door een niet afgesloten achterdeur.

Helmond: Gereedschap gestolen
Uit een schuur behorende bij een woning aan de Houtse Parallelweg is zondag tussen 8.00 en 17.00 uur een grote hoeveelheid gereedschap met een waarde van ruim 1.000 Euro gestolen. Het betrof onder andere diverse dozen met sleutels, een waterpomptang, een zijkniptang en een haspel. De dader kwam binnen door een toegangsdeur open te breken.

Geldrop: Verkeerscontrole
Op de Heggestraat en op het Bogardeind is maandag een algemene verkeerscontrole gehouden. In totaal werden 250 voertuigen gecontroleerd. Er werden negentien bekeuringen uitgedeeld. Drie voor het inrijden van een éénrichtingsweg en zestien voor het niet dragen van de autogordel.

Heeze: Snelheidscontrole
Op de Emmerikstraat zijn maandag tussen 10.15 en 12.30 uur 250 voertuigen op snelheid gecontroleerd. Hiervan reden 40 bestuurders harder dan de toegestane snelheid van 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid is 77 km/u.

Knegsel: Automobilist onder invloed rijdt tegen geparkeerde auto Op een parkeerplaats aan het Groen is maandag rond 15.15 uur een 40-jarige man uit Veldhoven aangehouden nadat hij tegen een geparkeerde auto was gebotst. De politie vermoedt dat de man teveel heeft gedronken. Bij de man is een bloedproef afgenomen. Zij rijbewijs werd ingevorderd en hij kreeg een rijverbod van 11 uur. Tegen hem wordt een proces-verbaal opgemaakt.

Deel: ' Politiebericht Brabant Zuid-Oost Eindhoven e.o 27-05-2002 '
Lees ook