Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven e.o. 31-01-2003 2e Persbericht van vrijdag 31 december 2003

Berichten uit de regio

Eindhoven: Vrouw tankt zonder te betalen
Vrijdagmiddag rond 13.00 uur is bij een tankstation aan de A58 in Oirschot een 21-jarige vrouw uit Nuenen aangehouden. Ze had bij het tankstation al zon vijf keer getankt zonder de rekening te betalen. Vandaag probeerde ze nog eens maar werd door het personeel doorzien en aangehouden. De vrouw is overgedragen aan de politie. Ze verklaarde al vanaf mei vorig jaar zeker zes maal getankt te hebben zonder te betalen. Tegen de vrouw wordt proces-verbaal opgemaakt.

Helmond: Truien en broeken weg bij inbraak
Vrijdag rond 6.45 uur is ingebroken in een winkel aan de Zuid Koninginnewal. Er is een ruit vernield en uit de winkel verdwenen vijf truien en rond de 40 spijkerbroeken. De waarde ligt rond de 3000,=.

Helmond: Man steelt geluidsbox
Vrijdagmiddag om 14.00 uur is in zijn woning een 33-jarige Helmonder aangehouden. De man was rond 13.00 binnengedrongen in een woning aan het Kempenhof en had daar een geluidsbox gestolen. De verdachte verklaarde nog geld te goed te hebben van de bewoner. De geluidsbox is door de politie teruggevonden in de woning van de verdachte. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Eindhoven: Aanrijding met licht gewonde
Vanmiddag omstreeks 14.30 uur is op de kruising Insulindelaan DS Theodor Fliednerstraat een 21-jarige vrouwelijke inzittende van een personenauto licht gewond geraakt. Een vrachtauto bestuurd door een 56-jarige man uit Wijchen reed over de Insulindelaan komende uit de richting J.F. Kennedylaan en sloeg op genoemde kruising linksaf. De 22-jarige Helmondse bestuurder van een personenauto kwam uit tegengestelde richting over de Insulindelaan en reed de kruising op waarbij een aanrijding niet meer was te voorkomen. Het 21-jarige slachtoffer is met verwondingen aan beide benen overgebracht naar het ziekenhuis maar kon na behandeling naar huis terugkeren. De auto raakte total loss.

Eindhoven: Tasjesroof
Een 85-jarige Eindhovense is vanmiddag omstreeks 15.40 uur, op de Blaarthemseweg van haar tas beroofd. De vrouw werd door een blanke man van ongeveer 30 a 40 jaar oud, normaal postuur, donker blond haar, gekleed in een blauwe spijkerbroek en een blauwe stoffen jas, ruw tegen een muur gedrukt waardoor zij gewond raakte aan haar gezicht. Vervolgens ging de man er met haar tas vandoor in de richting van het Frans Leharplein. Korte tijd later vond het slachtoffer haar tas terug zonder haar portemonnaie. In de portemonnaie zat 60 euro.

Deel: ' Politiebericht Brabant Zuid-Oost Eindhoven e.o 31-01-2003 '
Lees ook