Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven e.o. 31-07-2002 2e persbericht van woensdag 31 juli 2002

Politieberichten

Helmond: Eenzijdig ongeval
Woensdagmorgen rond 11.15 uur raakte bij een eenzijdig ongeval op de Markt een 71-jarige fietster uit Helmond gewond. Door onbekende oorzaak viel zij van haar fiets. Zij raakte gewond aan haar hoofd. De vrouw is voor behandeling daarvan overgebracht naar het ziekenhuis.

Best: Verdachte van diefstal uit winkel aangehouden Woensdagmiddag om 13.15 uur is een 28-jarige man uit Eindhoven aangehouden. Kort daarvoor had hij uit een winkel in Best een paar schoenen weggenomen zonder deze bij de kassa af te rekenen. Een getuige zag dat de man in een auto stapte en wegreed. De gewaarschuwde politie trof de man en zijn auto op de Fahrenheitstraat te Eindhoven aan. In de auto zijn een paar nieuwe herenschoenen aangetroffen. De schoenen zijn veilig gesteld. De verdachte is voor onderzoek ingesloten in het politiebureau.

Waalre: Aanranding
Op de Dirck van Hornelaan is maandagmiddag rond 13.00 uur een 58-jarige vrouw uit Eindhoven door een onbekende jongeman aangerand. De vrouw reed met haar fiets vanuit Eindhoven richting het Gat van Waalre, toen zij plotseling door een fietser werd aangesproken en betast. De fietser blokkeerde haar de doorgang waardoor zij moest stoppen. Hierop betastte hij haar opnieuw. De vrouw begon te gillen waarop de dader is gevlucht. Het gaat om een jongen van ongeveer 20 jaar met een licht getinte huidskleur, ongeveer 1.70 meter lang en een stevig postuur. Hij heeft kort zwart krullend haar en reed die dag op een mountainbike. Kenmerkend is dat de jongen accentloos Nederlands sprak. De politie van de afdeling Valkenswaard Waalre is op zoek naar getuigen die iets verdachts hebben gezien of gehoord. Zij kunnen contact opnemen via 0900-8844.

Deel: ' Politiebericht Brabant Zuid-Oost Eindhoven e.o 31-07-2002 '
Lees ook