Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o. 31-03-2000 Persberichten 31 maart 2000 4

Politieberichten

Eindhoven: Doorrijder aangehouden
Vrijdagmiddag om 14.55 uur is op de Gedempte Gracht een 19- jarige automobilist uit Eindhoven aangehouden. Kort daarvoor had hij het hekwerk van de middenberm aan de Fellenoord omvergereden. Na de aanrijding was hij doorgereden. De verdachte is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Eindhoven: Snelheidscontrole
Op de Prof. Holstlaan is vrijdagmorgen tussen 9.30 uur en 11.30 uur een snelheidscontrole gehouden. 675 voertuigen zijn gecontroleerd. 119 reden sneller dan de toegestane snelheid van 50 km/u. Zij kregen een proces-verbaal. De hoogst gemeten snelheid was 108 km/u. s Middag tussen 13.00 uur en 14.10 uur is er een snelheidscontrole gehouden op de Fuut-laan. Van de 256 gecontroleerde voertuigen reden er 25 te snel. Zij kregen een proces-verbaal. De hoogst gemeten snelheid was 74 km/u.

Waalre: Diefstal uit winkel
In een winkel Op Den Hof zijn om 14.07 uur twee jongens,14 en 15 jaar, uit Valkenswaard betrapt bij het wegnemen van goederen. Zij zijn voor verhoor overgebracht naar het politie-bureau. Uit onderzoek bleek dat zij die middag enkele winkeldiefstallen hadden gepleegd te Eindhoven en Waalre. Voor afhandeling zijn zij overgedragen aan bureau Halt.
Bergeyk: Mishandeling en vernieling
Vrijdagmorgen omstreeks 2.15 uur is een 30- jarige automobilist uit Eindhoven mishandeld. Even daarvoor had de automobilist zijn auto voor een woning aan de Lupinestraat geparkeerd. Voor hij uit kon stappen trok een hem onbekende man de bestuurdersportier open en riep: Oprotten, kale. Direct daarop trapte de onbekende man diverse malen naar de Eindhovenaar. Deze weerde de trappen af en trok het portier dicht. De onbekende man trok vervolgens het halfopenstaande portierraam stuk. Hierna kon de Eindhovenaar wegrij-den. De Eindhovenaar klaagde over pijn aan armen en bovenlichaam.
Gemert: Uitslaande brand
Vrijdagmiddag omstreeks 14.55 uur brandde een schuurtje van een woning aan het Macropediusplantsoen gedeeltelijk uit. Tempex boven aan de kachelpijp van een brandende kachel, in de schuur, pakte vlam. De eigenaar probeerde met water de brand te blussen, wat niet lukte. De gewaarschuwde brandweer bluste de brand. Het dak en een gedeelte van de schuur ging in vlammen op.

Geldrop: Diefstal auto
Tussen donderdagavond 23.00 uur en vrijdagmorgen 11.00 uur is er vanaf de Eindhovenseweg een grijze Volkswagen Golf, gekentekend FB-HT-45, gestolen.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Zuid-Oost Eindhoven e.o. '
Lees ook