Politiebericht Eindhoven e.o. 8-08-2001

1e persbericht 8 augustus 2001


Berichten uit de regio

Eindhoven: Invalide man beroofd van portemonnee Dinsdag om 18.30 uur is op de Ranonkelstraat een 40-jarige Eindhovenaar van zijn portemonnee met fl. 8,= en pasjes beroofd. De man reed in zijn invalidenwagen over de Ranonkelstraat toen iemand hem van achteren benaderde en een hard voorwerp in zijn zij duwde. Hij moest zijn portemonnee afgeven. De dader verdween met de portemonnee.

Eindhoven: Woninginbraak
In de nacht van dinsdag op woensdag is ingebroken in een woning aan de Louise de Colignystraat. Aan de achterzijde is een bovenlicht opengebroken. Uit de woning verdween geld, fl. 5.000,= aan Nederlands geld en fl. 5.000,= aan buitenlands geld, een fototoestel en een gsm.

Mierlo: Verdachte mishandeling buschauffeur aangehouden Dinsdagavond om 21.30 uur is in de Lingestraat in Helmond een 26-jarige inwoner van die plaats aangehouden. Hij wordt verdacht de mishandeling van een 52-jarige buschauffeur, eerder op de dag. Dat gebeurde op de Santheuvel in Mierlo. De man is voor onderzoek ingesloten. Hij werd aangehouden na getuigenverklaringen en op signalement.

Geldrop: Inbraak in winkel
Dinsdagavond is ingebroken in een winkel aan de Heuvel. De toegangsdeur werd met een auto vernield. Uit een rek werden 15 poloshirts gestolen. De waarde van de shirts is fl. 900,=.

Gerwen: Flitspaal in brand
Een flitspaal aan de Lieshoutseweg is woensdag om 1.30 uur in brand gestoken. Een in Nuenen gestolen bestelbus is tegen de paal gezet en deze is in brand gestolen.

Elsendorp: Bromfietser gewond
Een 16-jarige bromfietser uit Volkel is dinsdag om 23.45 uur gewond geraakt bij een aanrijding op de Ripseweg. Hij reed samen met een andere bromfietser over het fietspad in de richting van Elsendorp. Juist voor een bocht werden zij verblind door het groot licht van een tegemoetkomende auto. Zij kwamen beiden in de berm terecht en reden tegen een boom. De jongen uit Volkel brak het sleutelbeen en werd naar het ziekenhuis in Helmond gebracht. De andere jongen, 17 jaar uit Volkel, raakte licht gewond aan zijn hand.

Bladel: Trekker met oplegger gestolen
Vanaf de Postelseweg is in de nacht van dinsdag op woensdag een witte Renault trekker met oplegger met rood en blauw dekzeil gestolen. De wagen was geladen met cosmetica-artikelen. De combinatie is zonder lading ongeveer fl. 200.000,= waard. Het kenteken is BH-RR-47.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Zuid-Oost Eindhoven e.o. '
Lees ook