Politiebericht

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 04/07/99

Persberichten 7 april 1999/

Berichten uit Eindhoven
Eindhoven: Man na mishandeling aangehouden

Op de Don Boscostraat is dinsdagavond om 21.40 uur een 42-jarige man uit Geldrop aangehouden. De man had zijn 29-jarige ex-vriendin uit Eindhoven mishandeld. Een politiepatrouille kwam juist langsgereden toen hij haar tegen de grond gooide. Hij had haar ook in het gezicht geslagen. De twee waren elkaar op de Don Boscostraat tegen gekomen en er was een ruzie ontstaan. De vrouw had enkele zwellingen in het gezicht maar hoefde zich niet onder behandeling van een dokter te stellen.

Eindhoven: Onder invloed met caravan
Woensdagmorgen om 3.00 uur is op de Tegenboschweg een 35-jarige Eindhovenaar aangehouden. De man was op de Oirschotsedijk met zijn auto, met daarachter een caravan, tegen enkele wegafbakeningsborden gereden. Hij bleek gedronken te hebben, 2,15?. Zijn rijbewijs is ingenomen. Hij kreeg een rijverbod van 11 uur en uiteraard een proces-verbaal.

Eindhoven: Fiets uit etalage
Uit de etalage van een fietsenwinkel aan de Heezerweg is woensdag rond 2.50 uur een herenfiets weggenomen. De etalageruit werd met een trottoirtegel ingeslagen. Door rondvliegende glasscherven werden zes andere fietsen in de winkel beschadigd. De eigenaar van de winkel woont boven zijn zaak en werd wakker van de klap. De gestolen fiets is f 1.500,= waard.

Eindhoven: Verdachte mishandeling aangehouden
Dinsdag om 17.40 uur is op de Kruisstraat een 21-jarige Eindhovenaar aangehouden. Hij wordt er van verdacht dat hij op maandag 29 maart een 19-jarige Eindhovenaar heeft mishandeld. Het slachtoffer fietste rond 23.10 uur over de Kloosterdreef en werd met een personenauto klemgereden. Drie mannen stapten uit en sloegen en schopten hem. Hij moest met verschillende verwondingen aan het hoofd en kneuzingen over het hele lichaam in het ziekenhuis ter observatie worden opgenomen. Hij is daaruit inmiddels ontslagen. Het slachtoffer kende de aangehouden verdachte. Deze laatste is ingesloten en wordt verhoord.

Eindhoven: Achtste verdachte vals geld meldt zich Woensdagmorgen heeft zich een 39-jarige Eindhovenaar op het politiebureau gemeld. De man wordt verdacht van het vervalsen van bankbiljetten. Hij was dinsdag tijdens de aanhoudingsactie niet thuis. Hij is aangehouden en ingesloten voor het onderzoek.

Eindhoven: Tasjesroof
Een 74-jarige vrouw uit Eindhoven is woensdagmiddag om 13.15 uur het slachtoffer geworden van een tasjesrover. De vrouw fietste op het fietspad richting centrum. Een onbekend gebleven jongen rukte de fietstas bij de vrouw van de bagagedrager en ging er vandoor richting Woenselse Markt. In de tas zat o.m. de portemonnee van het slachtoffer met ruim f. 100,-.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Zuid-Oost Eindhoven '
Lees ook